Stilling: ovs0

Morsomme og enkle ting å gjøre

  Lag morsomme, enkle gaver og håndverk på dovne dager når du bare luler rundt i huset. Du kan til og med ha de nødvendige forsyninger i hjemmet eller ute. Du kan foretrekke fester for fester eller hjemmedekorasjoner, eller gjør håndverk med barna dine. Du kan til og med spruce opp kjøkkenutstyr eller apparater som for øyeblikket er sparsomt dekorerte.

Naturforsyninger

Gjør feriedekorasjoner fra forsyninger du enkelt kan finne i din egen bakgård. Samle furu kegler sammen for å lage et miniatyr juletre. Styrofoam treskum fra din lokale håndverksbutikk og bruk varmt lim for å dekke det med pinjekegler. Start fra bunnen av med de største pinjekeglene på basen. Hold dem så tett sammen som mulig, og prøv å danne ryddige rader rundt treet For et rustikt utseende, la treet være naturlig eller pynte det med fargerik sprøytefarge, glitter og miniatyr kunstige bær. Trekk av treet med en liten pinjekanne, det kan hende du må kutte Styrofoam-flatet øverst for å gjøre dette. I løpet av høsten, Du kan samle furuskegler, ekorn og fargerike blader for å lim og pinne til en kransform.

Familiefotografier

Enkelt lage en fotofylt lampeskjerm. Sett øyelokkene inn i en klutlampe og strekk elastisk mellom dem og danner 'X' s. 'Knytt elastikken på innsiden av lampeskjermen. Skyv fotografier under elastikken. Du kan endre bildene når du vil, eller til og med sette inn andre utklippsbok- skrive ut elementer, for eksempel filmbilletter eller postkort. Du kan også lage et fotopakke / ramme ved å kutte et ark med kortlager lengdevis. Fold det noen få tommer og fest fotografier ved hjelp av klissete fotkanter.

Badekåper < / h2> Bland opp en rask og enkel gave til kjæresten din som liker å skjemme seg bort. Bland Epsom salter og havsalter med et par dråper av matfargingen etter eget valg. Legg til to dråper duftolje og trag saltene inn i en dekorativ flaske. Slå flasken opp i cellofan og knute på toppen med et farget bånd.

Porselen

Pynt kjedelig servise, som skåler eller vanlige kaffekruser. Sprøyt opp oppvaskmaskinen med primer og la dem tørke helt. male bollen din favorittfarge og sørg for at malingen tørker fullt ut . Klipp ut papirstrimler og -former, eller hullpunch farget papir. Påfyll oppvaskene med decoupage og ordne papirutskuddene uansett. Coat fatet med to lag med decoupage. Dette er best for retter som du ikke vil spise direkte ut av - for eksempel boller som du viser frukt i eller krus som du bruker som pennholdere.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------