Stilling: ovs0

Lær Latigo Lace Craft Ideas

  Latigo er en sterk lær blonder. Mange ranchere bruker det for sin styrke i å reparere lærverktøy og utstyr rundt gården. Det er fleksibelt, og gjør det bra for mange forskjellige håndverksprosjekter. Den kommer i en rekke farger. Planlegg å lage massevis av håndverk med skinn latigo blonder som det kommer på en spole som holder ca 25 meter. Det er også tilgjengelig i pakker med 8 oz., Men det varer ikke lenge.

Voksen Smykker

Gjør smykker ut av læret latigo blonder. Braid blonder og legg til smykker clasps for lukninger på armbånd og halskjeder. Mål rundt armen eller nakken, minst dobbel målingen og kutt deretter tre deler av blonder til den lengden. Fest en knute i den ene enden og flett de tre strimlene sammen. Legg en lås i hver ende for å fullføre et enkelt flettet armbånd eller halskjede. For å bruke lærarmbåndet som et urbånd må du legge til et ansikt og et spenne.

Varianter av fletninger i latigo-læret for forskjellige utseende halskjeder og armbånd.

Vennskapsarmbånd

Unge jenter liker å lage vennskapsarmbånd til å gi til sine venner. Dette er et godt håndverkprosjekt å gjøre på sleepovers. Pass på at du har rikelig med skinn blonder og perler tilgjengelig. Klipp 12 tommers lengder av lærkanten. Fest en knute 3 tommer opp fra den ene enden av skinnespissen. Sett inn en perle. Fest en annen knute for å holde perlen på plass. Fortsett å legge perler og knuter til du har ca 3 tommer igjen av blonder. Sett inn en perle i den ene enden av blonder og bind en knute i enden av blonder. Sett enden av den andre stripen inn i perlen fra den andre retningen. Hvis dette er litt stramt, kutt slutten av blonder på en diagonal. Fest en knute i enden av blonder. Slip håndleddet ditt gjennom hullet og trekk den ene enden av armbåndet for å stramme litt.

Snorre

Lag en snor og fest en nøkkelring for å holde styr på alle tastene dine. Klipp fire tråder av latigo skinn blonder for å måle 75 til 85 tommer. Fest en knute i bunnen av den ene enden av snørebåndene, og la 3 tommer av overskudd. Start ved knuten enden av blonder og flett de fire trådene sammen. Brett stripen av flettet i halvparten, og bli med i begge ender. Fjern den første knuten fra den ene enden og bind de to endene sammen i en ny knute. Legg en nøkkelring i midten av lanyardet, motsatt knuten.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------