Stilling: ovs0

Kraftfestivaler i Midt-Tennessee

  Tennessee er en stat som ligger omtrent i sentrum av USA. Tennessee har en rik historie og blomstrende kunst og håndverk samfunn. Mange kunst og håndverk messer holdes i og rundt sentrale Tennessee. Dette er fantastiske hendelser der leverandørene selger et mylder av håndlagde varer, regionale matvarer og samleobjekter.

TACA Craft Fair

TACA Crafts-messen feiret sin 39 års jubileum i 2010. Dette årlige arrangementet trekker over 45 000 mennesker årlig og viser kunst og håndverk av over 190 håndverkere fra hele USA. Ifølge Tennessee Crafts er denne arrangementen rangert som en av de 20 beste arrangementene i sørøst flere ganger. Showcased håndverk inkluderer keramikk, smykker, glassmalerier og til og med møbler. Opptak og parkering er gratis for denne hendelsen. Det vil være hands-on aktiviteter for barn og håndverk demonstrasjoner.


TACA Craft Fair
Centennial Park
Nashville, Tennessee
615-385-1904
http://www.tennesseecrafts.org

Kunsthåndverk på platået

Denne håndverket viser utstillere som produserer alt fra lys og håndverk til smykker, dukker og trebearbeiding. Alt er håndlaget og tilgjengelig for kjøp. Det vil være mat og drikke tilgjengelig, og i år er håndverksmessen kombinert med et antikvitetsbil. Håndverkets show er gratis for publikum.


Håndverkskunst på platået
Riddare av Columbus Grounds
2892 Hwy 70
East Crossville, Tennessee < br /> 931-707-7291
http://www.citlink.net/~jguzek/craftfair

Mule Day Arts and Crafts Festival

Over hundre leverandører samles for å vise frem sine varer til Mule Day Arts u0026 amp; Craft Festival. Hjemmelaget dyner, keramikk og søtsaker finnes blant de mange booths samt originale trebearbeiding og samleobjekter. Mule dag er en årlig feiring av alle ting relatert til muldyr. Mule Day har blitt feiret i Columbia, Tennessee siden 1840, og har siden utviklet seg til en festival som varer nesten en uke og tiltrekker seg leverandører og besøkende fra hele landet. Andre arrangementer på Mule Day Festival inkluderer hest show, grill og loppemarked. Mule Day arrangeres tidlig i april.


Mule Day Office
Postboks 66
Columbia, TN 38402
931-381-9557
http://www.muleday.net/Arts\_\_\_Crafts\_Festival.html

Main Street Festival

Franklin, Tennessees årlige Main Street Festival drar mer enn 200 håndverksentusiaster fra hele USA. Ligger i den historiske offentligheten torg og sentrum, er det mer enn en 100 000 besøkende på denne hendelsen hvert år. Main Street Festival tilbyr matbaner som selger regional og internasjonal mat, mange familieorienterte aktiviteter og musikk, samt håndlagde og originale kunst og håndverk. til dette arrangementet er gratis. Main Street Festival
510 Columbia Avenue
Franklin, Tennessee 37064
615-591-8500
http : //www.historicfranklin.com/events/main-street-festival

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------