Stilling: ovs0

Jul håndverk for Elementary Kids

  Elementære barn elsker å lage håndverk, og Kristus er ikke noe unntak for dette. Julen tilbyr muligheter for å lage håndverk som kan tjene enten som hjemmelagde gaver eller bare noe morsomt å beholde. Uansett om du er en skole lærer på jakt etter kunstideer for elevene dine eller foreldre på jakt etter litt tid på familien, er julehåndverk morsomt å gjøre med elementære barn.

Lightbulb Rudolph

Pærer er nyttige selv når de 've blown, og en pære Rudolph er et enkelt håndverk for grunnleggende barn. Skyll lyspæren med hvit eddik, og la den tørke. Få barna forsiktig å male hele lyspæren i brun akrylmaling. La det tørke over natten, og få dem til å male et annet lag. La det tørke i to til tre timer. Dekk en liten mengde varmt lim på skruenhetten hvor den møter glasset. Legg forsiktig et brunt rørrør på limplaten, og rør deretter røret rundt resten av skruenhetten, og lim den godt på vei. Bøy en svart rørrenser i halve og varm lim de to ender til den brune rørrenser du bare viklet rundt skruenhetten. Dette vil danne en loop for å henge lyspæren som et pryd. Deretter settes en annen brun rørrenser rundt skruenhetten på samme måte som du gjorde først, og sørg for at du også dekker endene på den svarte røret. Bøy en tredje brun rørrenser i form av gevirer (som to som er sammenføyde) og lim den til de brune rørrensene på pæren.

Bruk barna sine for å lage øyne og nese (hvit for øynene, rød for nesen). Når de tørker, kan de tegne en svart prikk i midten for elever. Etter at hele pæren har tørket, må du sprøyte en forseglingsspray over Hele tingen.

Advent Countdown Tree

Barn elsker å bringe håndverk hjem fra skolen for å vise foreldre. Denne Adventskalenderen er noe de kan bruke både på skolen og hjemme. Tegn et enkelt juletre på grønt byggepapir, og la barna kutte det ut (Alternativt kan du tegne dette på hvitt papir og la barna farge treet.) Klipp ut 25 sirkler (ornamenter) med en diameter på ca 1 tomme fra forskjellige farger av byggepapir, og nummer dem 1 til 25, eller få barna til å utføre denne oppgaven. I løpet av desember kan barna lim appen ropriate ornament til deres tre hver dag for å telle ned dagene mot julen. Du kan henge disse på veggen i klasserommet eller henge dem fra et klessnor i klasserommet og deretter sende dem hjem med barna når de går til juleferie. (De passer fint inn i en mappe, siden alt er flatt.)

Havregrynsleire Ornament

Havregryn gir denne leirepyntet litt tekstur, men det er definitivt ikke spiselig. Bland sammen 1 kopp rullet havre (instant eller gammeldags), 2/3 kopp mel, 1/2 kopp vann og grønn matfarging. Få barn til å knede sammen denne deigen på en floured overflate og deretter kutte av en ball (om størrelsen på en golfball) av deig. La dem rulle den, form til en krans, og bruk en halm for å lage et hull øverst (for å henge det). Flytt ornamenter til et tørt område, og la dem tørke i en til to dager. Etter at de har tørket, kan barna dekorere dem ved å lime på paljetter og en rød bue, og så kan de knytte et gullbånd gjennom hullet slik at det kan henge.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------