Stilling: ovs0

Instruksjoner for sying på teppebinding

 

1.

Mål bredden og lengden på prosjektet ditt og multipliser med to, og legg deretter til 1/2 tomme. Dette er lengden på bindematerialet du må kjøpe. Bindematerialets bredde er en personlig preferanse. Materialet du bruker må være dobbelt så bredt, pluss 1/2 tommer som ønsket bredde på bindingen. For eksempel, for en 2-tommers binding rundt et teppe, trenger du materialet til å være 4 1/2 tommers bredt.

2.

Klipp det valgte bindematerialet i to biter lengden på teppet og to deler bredden på teppet.

3.

Sy en 1/4-tommers hemme langs hver lengde side av bindingen. Ikke fest langs toppen eller bunnen av bindingen.

4.

Brett ditt bindemateriale i halv lengde og stryk en krøll inn i midten.

5.

Legg bindingen rundt kanten av teppet ditt, og start med de lange sidene. Legg kanten av teppet mot innsiden av økningen. Kant opp kantene på toppen og bunnen og pinnen på plass. Sy en rett hem langs innsiden av bindingen for å feste.

6.

Legg bindingen for breddekanter på teppet som du gjorde lengden, med teppet alle veien til innsiden av bindingen. Tuck 1/4 inch av bindingen under i hver ende. Still opp den gjengede enden direkte med kanten av lengdebindingsstrimmelen. Pinne på plass. Sy på plass med en søm langs innsiden av bindingen.

7.

Klipp og fest alle løse tråder.

Tips og advarsler

  • For å være mer dekorative, bruk forskjellig farget bindende for de forskjellige sidene av teppet.
  • Denne forenklede prosessen fungerer bare for rektangel- eller kvadrat-hjørne tepper. Avrundede tepper krever en annen prosess.
  • Noen ganger blir sying og utforming av prosjekter en ende i skapet i årevis uferdige. Ofte kjenner skaperen rett og slett ikke ferdigprosessen eller har materialene som trengs for å gjøre det. Tepper kan vanligvis finnes blant disse latente prosjekter. Oppgaven med å legge til bindingen kan noen ganger være skremmende. Å slå hjørner med materialet kan være vanskelig og vanskelig, og skjærevinkler kan være en komplisert oppgave. Du kan forenkle prosessen ved å eliminere hjørnene og fullføre teppet for bruk.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------