Stilling: ovs0

Instruksjoner for hvordan man syr sømmelig gaveposer

 

Instruksjoner

1.

Brett stoffet i halv lengde med feil side sammen, matchende sider og øvre hjørner. Det brettede stykket vil måle 19 tommer med 12 tommer.

2.

Pin hver av de 19 tommers sidene sammen, og skape en åpning på 12-tommers siden. Sy begge 19-tommers kanter med en straight søm, ved hjelp av en 3/8-tommers sømtillegg. Trim sømmen 1/8 tommer fra sømmen. Vri posen feil side ut.

3.

Stryk sømmer du nettopp sydde for å flate dem og sett sømmen på plass.

4. < / p>

Klem de samme sømmen igjen, denne gangen med en 1/2-tommers sømtillegg. Dette vil legge inn sømtakningen du bare syet inne i en ny søm, og dermed hindre stoffet i å brenne. Sy disse 1/2-tommers brede sømmer, vær forsiktig med å legge sømvannet helt inn i den nye sømmen.

5.

Brett den åpne kanten av posen ned 1 tommer til utsiden (feil side) av posen. Fold den igjen, lage en 1-tommers søm og innheve den første tommers innsiden. Pinn denne sømmen på plass og sy på plass ved hjelp av en rett søm.

6.

Vri posen på høyre side og stryke alle sømmer.

7 .

Brett båndet i halve og plasser båndets halvveis på en utsidesøm i posen, 2 inches fra toppen av posen. Stikk båndet på plass på sokkens sømsøm.

8. Legg din gaveemne i posen, og bruk båndet til å knytte toppen av posen sammen. Tie båndet i en bue og gi den bort.

Tips og advarsler

  • Dette posemønsteret passer til en rekke gaver. Bruk den til pakk en flaske vin, og la nakken bli utsatt.
  • Dekorér gaveposen med varer fra håndverksbutikken som silkeblomster, perler eller julepynt.
  • Dette mønsteret kan justeres for å passe alle elementer ved å legge til eller trekke fra lengde eller bredde.
  • Voile, et lett og luftig vevd stoff, gjør nydelige gaveposer fordi den ikke er elastisk og kommer i en rekke farger. Selv om voile vanligvis er laget av 100\% bomull, kan det også inneholde polyester, sengetøy, silke eller andre fibre. Voile har en fin drap og samler seg godt, noe som gjør det til et perfekt valg for gaveposer med en innsamlet eller trekantstopp. Og fordi disse gaveposene kan gjenbrukes eller repurposed, blir innpakningen en gave i seg selv, noe som kutter ned på papiravfall.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------