Stilling: ovs0

Instruksjoner for å lage en pirathue

 

Å lage en pirathatt

1.

Metode 1: Ta et stykke papir --- jo større jo bedre, hvis du vil ha en høy hue. Brett arket i halvveis langs lengden, slik at det ser ut som en teepee hvis du står opp på de to beina. Brett høyre og venstre hjørne som doggy ører mot midten, noe som ligner en båt med seil. Du har nå en lapel nederst på båten.

2.

Brett opp siden av lapelet som de to hvite ørene vender mot, slik at du dekker en del av båten med den. Den motsatte siden av papiret bør fortsatt forankre båten til bordet eller gulvet.

3.

Vri motsatt side av hatten mot deg, så at du ikke står overfor hundeørene. Vend opp den andre siden, slik at hatten nå sitter på de to brettene. Glatt over alle brettene og kantene og prøv den nye pirathatten.

4.

Metode 2: Klipp et langt, tynt stykke fargepapir eller papp. Vri den rundt hodet for å sørge for at den er lang nok. Stram eller lim de to ender av stripen for å lage en sirkel som passer komfortabelt rundt hodet.

5.

Hold pirathatten stencil mot et stykke svart fargepapir og spor det. Kut pirathattformen ut av det, slik at du har en overdrevet bellkurve med løftede sider på det svarte fargepapiret.

6 Trekk på hverandre og lim den til den ene siden av den svarte pirathatten, med ansiktet litt over.

Tegn tverrfugler og enten en skallle eller et annet ansikt på hvit filt, et hvitt ark papir eller hvit papp. Crossbones. Bruk glitter, paljetter, klistremerker eller fjær for å pynte det svarte stykket. Lim det på den originale sirkelstrippen, vendt oppover.

Både voksne og barn kan ha på seg pirathatter som kostyme tilbehør. Sannheten er at det er mange forskjellige måter å lage en av ulike materialer, akkurat som de fleste andre kunst og håndverk prosjekter: Det er ikke en eneste måte å konstruere eller bygge på, noe som gjør det morsomt. Det er ingen feil måte å gjøre dette på. To forskjellige måter å lage pirathatter er inkludert.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------