Stilling: ovs0

Instruksjoner for å lage Origami blomster

 

Solsikke

Legg den 6-tommers firkanten med gult eller gullpapir med forsiden ned på arbeidsflaten.

2.

Brett den øvre kanten av papiret ned til bunnen, skru opp brettet og utfolde papiret. Fold den venstre kanten av papiret over til høyre kant, legg folden og utfolde papiret.

3.

Brett hjørnene en om gangen inn i midten av torget så de møtes der de krøllene du laget i det andre trinnet skjærer. Du bør nå ha en diamantform foran deg.

4.

Juster det brettede papiret slik at det er en firkant.

5.

Fold hver flap med papir ned en tomme fra den firkantede ytre kanten av plassen.

6.

Vri papiret over for å se hodet på solsikke.

Brett 6-tommers firkant med grønn papir diagonalt for å bringe nedre høyre hjørne opp til øvre venstre hjørne. Skrør og brett og utbrett papiret.

8.

Brett nederste kant av papiret opp i en 45 graders vinkel slik at kanten er flush med den diagonale krøllen du bare har satt i papiret. Fold den nye nederste kanten av papiret opp på samme måte slik at den foldede kanten er flush med krøllen.

9.

Brett den venstre kanten av papiret ned på en 45 graders vinkel slik at kanten er flush med den diagonale krøllen.

10.

Brett bunnpunktet på papiret rett opp på omtrent halvveispunktet av papiret. < /p>

11.

Flip hele papiret over. Den spisse enden er stammen og den andre delen er bladet. Fest solsikkehodet til enden av stammen med en liten strimmel av tape i ryggen.

Rose

1.

Legg det røde firkantet papir foran deg så det er orientert som en diamant med fargesiden med forsiden ned. Fold det nederste punktet til diamanten opp til toppunktet av diamanten.

2.

Brett punktet på høyre side diagonalt opp og til venstre om en tredjedel av veien ned fra toppunktet. Vik punktet på venstre side diagonalt opp og over til høyre mot kanten av papiret du bare brettet over fra høyre. Brett bunnpunktet som dannet fra de to siste bretter opp og tilbake litt opp fra spissen av punktet.

3.

Legg det grønne kvadratet papir foran du, orientert som en diamant, med den grønne siden vendt nedover. Vik diamantens venstre punkt til høyre punkt; krølle og utfolde papiret.

4.

Brett diamantens øverste venstre kant diagonalt slik at det er flush med krøllen som løper opp og ned i diamanten. Gjenta dette trinnet med den øverste høyre kanten.

5.

Fyll papiret i halvparten langs den krøllen du laget med den første brettet i grønnpapiret. Vik nederste punkt på papiret rett opp rett over hvor papiret peker ut til siden. Legg nå stemplet og bladet foldet papir til det rosa brettede papiret med en liten strimmel av tape i ryggen.

Origami er den japanske kunsten å brette stykker papir i forskjellige former, for eksempel dyr og planter. Brett dine egne origami papirblomster til bruk som en del av et håndverkprosjekt eller bare for moro skyld. Blomstene er enkle nok til en origami nybegynner eller et lite barn å lage dem, og vakkert nok for alle å nyte. Lag en hel bukett av disse origamiblomstene for å gi moren din til Morsdag eller til en betydelig annen for en spesiell anledning, eller uten grunn i det hele tatt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------