Stilling: ovs0

Instruksjoner for å feste en smykker lås

 

Fest et smykkeslokk til en kjede

1.

Fjern de to delene av smykkelåsen.

2.

Ta tak i den lille metallringen festet til en del av låsen. Legg merke til at ringen har en splitt i den som gjør at du kan åpne og lukke den. Bruk flatnettet tang for å åpne ringet litt.

3.

Plukk opp smykket. Finn den siste linken i den ene enden av kjeden. Fest den lette åpningen av låsene gjennom lenken til kjeden. Lukk ringen helt med tangen.

4.

Ta tak i den lille metallringen som er festet til den andre delen av låsen. Bruk flatnettet tanger for å bøye åpne ringen litt.

5.

Finn den siste linken i motsatt ende av smykkens kjede. Slip den delvis åpnede ringen av låsene gjennom lenken av kjeden. Lukk ringen helt med tangen.

6.

Koble de to delene av smykkens lås sammen igjen. Du har festet et lås til din smykker.

Bruke Hoppeklosser for å feste en Smykke Clasp

1.

Fest et lås til smykker ved hjelp av hoppe ringer. Ringer som er festet til smykkens lås, er ikke delt eller i stand til å åpnes.

2.

Åpne en hoppring, som er en metallring med en splitt i den, ved hjelp av tang.

3.

Hakk springringen gjennom den siste lenken i den ene enden av smykkens kjede. Kryss hoppet på ringen på den ene siden av smykkens lås.

4.

Lukk springringen helt med tanger. Gjenta denne prosessen for å feste den andre delen av smykkens lås.

Fest en lås til Nonmetal Smykker

1.

Fest et lås til smykker laget med bånd , ledning, hamp eller andre fibre ved bruk av fold-over krympeendene. Brett de små metallklemmene i en foldet krympe ende nedover enden av båndet eller annet materiale for å holde det sikkert.

2.

Åpne den lille metallringen festet til fold-over krympeenden med tang. Hek den på ringen på en porsjon av smykkens lås.

3.

Lukk den lille metallringen festet til den sammenfoldede krympenden med tang. Det vil være knyttet til ringen festet til en del av smykker lås. Gjenta denne prosessen for å feste den andre enden av nonmetal smykker til den andre delen av låsen.

Tips og advarsler

  • Når du lager smykker som du vil feste en lås, sørg for å bruke kjede med lenker som er store nok til å imøtekomme de små ringene festet til lås eller hoppe ringer. Vanligvis har 2mm-kjeden store nok koblinger.
  • Noen typer smykker, for eksempel halskjeder, armbånd og ankler, krever tillegg av et lås. En smykker lås er en metallkomponent som åpner og lukker, slik at smykker kan settes på og tas av med letthet. Mens smykker clasps er sikkert funksjonelle, kan de også være dekorative, og legge til den generelle skjønnheten av et smykke. Uansett hvor vanlig eller fancy de kan være, er de fleste smykkeklemmer ganske enkle å feste.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------