Stilling: ovs0

Instruksjoner for Quilting med Walking Feet

 

1.

Løft trykkfoten på maskinen din og vri håndhjulet for å få nålen opp. Ta av gjeldende trykkfot for hånd eller med en skrutrekker for å skru på tommelskruen som holder foten til trykkstangen på maskinen.

2.

Vend gangfoten så Den bokslignende delen vender bort fra deg med den delen som mer ligner en trykkfot som vender mot deg. Hold fotfoten i høyre hånd og løft den armenlignende spaken på høyre fot av fotfoten med tommelen.

3.

Hold fotfoten bak pressestangen og ta det fremover. Når du bringer den fremover, trenger du å justere venstre fotdel på pressestangen, samtidig som du glir armen på fotfoten over nålestrammeskruen til høyre.

4.

Stram tommelskruen for å holde foten på pressestangen med venstre hånd. Armdelen av gangfoten festes ikke til noen del av maskinen, men den må sitte over nåleklemmen.

5.

Ta med deg basted quilt til maskinen og juster den under gangfoten hvor du ønsker å dynke den og senke pressfoten. Hold tråden i venstre hånd mens du roterer håndhjul en rotasjon for å få opp undertråden.

6.

Hold begge trådene sammen og sy noen ryggstenger for å låse tråden på plass. Kjør symaskinen på et lavt nivå til middels hastighet som du blir mer komfortabel quilting med gangfoten.

Lag rette rette linjer ved å kjøre maskinen som du ville for å sy, eller danner quiltede kurver som bukker tilbake og frem langs stoffet ved å dreie de quiltede lagene sakte mens maskinen kjører i jevn hastighet.

Tips og advarsler

  • Fot løp er normalt og kan forventes. Når nålen stiger og faller, gjør armen på din fotfot også slik at de tykke lagene i dynen din kan passere uten trykk.
  • Du kan også bruke fotfoten når du legger bindestrimler på dynen til Hold stoffet fra puckering.
  • Frilufts quilting skal gjøres med en stoppfot, aldri med en fotfot.
  • Når du ønsker å matte quilt, men ikke ønsker å gjøre frilufts quilting, er en enkel rett eller litt buet linje ofte det beste valget. Imidlertid er hovedparten av de tre lagene i dynen dine ofte for tykke for å enkelt passere mellom trykkfoten og fôrhundene uten å forvrille dynen. Du må bruke en fotfottur til dynen, og mens symaskinens fotfotturer ser ut som boxy alien-kontraster, er de enkle å sette på maskinen og dyne med når du får hengen på den.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------