Stilling: ovs0

Instruksjoner av en Origami Money Frosk

 

1.

Vri dollarregningen vertikalt og brett øverste høyre hjørne ned og over til den berører venstre kant. Kryss og utfolde seg. Gjenta med øverste venstre hjørne ved å brette nedover og over mot høyre kant, utfolde seg etter at du har gjort krøllen.

2.

Se etter 'X' laget av de to krøllene du bare laget. Foreløpig en imaginær linje går horisontalt fra hvor bunnen av hver krone møter sidene på dollarregningen og bretter toppen av dollarregningen ned til kanten berører denne imaginære linjen. Du kan tegne en ekte linje med en linjal og blyant, om nødvendig. Skru og utfolde.

3. Løft dollarregningen og mens du bretter toppen ned igjen, skyv innover på sidene slik at krøllen du nettopp har laget grotter innover for å danne en trekantet form med toppen av dollarregningen. Trykk flatt. Dette er froskens hode.

4. Fold nederste hjørner av frostens trekantede hode oppover til toppunktet på hodet. Skape disse brettene, og du har nå to sidelengs trekanter. Brett hver trekantet klaff halvveis i 90 graders vinkel slik at spissen stikker ut forbi hodet. Disse klaffene danner froskens fremre bein.

5.

Brett hver side av resten av dollarregningen, unntatt hodet, mot midten. Hvis en side støter mot bunnen av de to beina før du kommer til det eksakte senteret, stopp med å brette og skru det der. Ellers kryss når hver side når midten.

6.

Brett bunnen av Dollar regningen opp til hodet og hodet. Fold toppen av denne klaffen nedover til krøllen du nettopp har opprettet. Skru igjen og vri. Du har nå en frosk med den siste krøllen du gjorde som føttene. lett på frosken er tilbake på slutten rett over hans bakre føtter. Når du slipper fingeren, vil frosken hoppe.

Neste gang du legger et tips til en servitør, bør du vurdere å lyse på kvelden ved å brette regningene dine til små origami frosker. Du kan lage en hoppende frosk fra en enkelt dollar --- eller til og med et hundre dollar --- bill. Din frosk skapelse tar ingen skjæring eller rive, og regningen vil utfolde seg med bare noen få sløyfe for å gjenopprette den til sin opprinnelige form.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------