Stilling: ovs0

Inca Arts u0026 Crafts for Children

  Håndverk prosjekter for barn kan gi en praktisk måte å lære om forskjellige kulturer. Barn kan være mer tilbøyelige til å huske fakta som læres gjennom den kreative prosessen enn gjennom bøker. Incan-kulturen var rik på kreativ tradisjon og praksis. Det er en rekke Inca håndverk prosjekter for barn som er både pedagogiske og morsomme. Ta deg tid til å gi en kort leksjon om historien bak prosjektene.

Mask

Masker spilte en viktig rolle i Incan-kulturen, og er relativt enkle å lage for eldre barn på ungdomsskolen. Du trenger verktøyfolie, maskeringstape, avispapir, blyanter, modelleringsverktøy og India-blekk. Bruk bilder av ekte Inca masker for inspirasjon, tegne en maske på avispapir. Tape tegningen til verktøyfolien og spore over tegningens linjer. , sørg for at inntrykket går gjennom. Verktøy maskerne ved å trykke på noen av figurene og få andre til å hoppe ut. Om nødvendig, spore over noen av linjene igjen for å få figurene til å vises tydelig. Skjær ut masken og legg til maling med india blekk for en antiquing effekt.

pyramide

pyramider av Inca en gang sto høy og sterk. Rester av disse pyramidene kan fortsatt bli sett i dag. Lag en modell av en Inca pyramide ved hjelp av sukker kuber. Bilde å bruke som en modell. For å starte, bland en egghvite og en klype krem ​​av tartar sammen til den dannes i myke topper. Legg 1 1/2 kopper konditori 'sukker i 1/4 kopp trinn til kombinert. Dette skaper mørtel som holder pyramiden sammen. Lim bunnlaget sammen ved hjelp av et konditori og mørtel. Gradvis jobbe deg opp og lag høyere lag til pyramiden dannes. Maling med akryl for en mer autentisk farge.

Keramikk

Keramikk spilte en viktig funksjonell rolle i det daglige Incan-livet. Potter ble laget ved å forme formen med hendene og da de ble tørket, ble de malt med utførlige geometriske mønstre, vanligvis i røde, svarte og hvite farger. Ved hjelp av leire, prøv barna å duplisere de forskjellige typer Incan keramikk. Det kan være nyttig å skrive ut noen bilder ut for å modellere dem etterpå. Når leiret tørker, måler du de geometriske designene på utsiden.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------