Stilling: ovs0

Ideer til Scrapbooking kvinnelige bursdag invitasjoner

  Scrapbooking ferdigheter er ikke strengt reservert for dekorative sider i et familiefotoalbum. Scrapbooking teknikker kan brukes til en rekke forskjellige håndverk og dekorative prosjekter, inkludert alt fra hjemmet til fest invitasjoner. For en kvinnenes bursdagsfest, bør du vurdere å bruke dine scrapbooking-talenter til å lage bursdag invitasjoner som er feminine og morsomme.

Pocketbook Invitasjoner

En feminin og dekorativ måte å sette dine scrapbooking-talenter på jobb, er å lage en bursdagsfest Invitasjon i form av en lommebok. Du trenger et 10-tommers ark med kartong. Fold kortstokken opp fire tommer fra bunnen. Fold de resterende to tommer over for å lage en konvoluttlip som holder kortet lukket. Kortets sider for å skape formen på en veske. Legg dekorativt papir og perler for å fullføre utseendet. Bruk et stykke bånd tapet eller gjenget gjennom leppen av konvolutten for å skape et håndtak for vesken din. Inne i lommeboken.

Bursdagskake Invitasjon

Denne bursdagskakeinvitasjonen kan være for enten en mannlig eller en kvinnelig fest, avhengig av hvordan den er dekorert. For en girlish berøring legger du til elementer av pinks og gule med ris papir, gummistempler eller dekorative perler. Brett et stykke kartong i lengderetningen for å lage grunnlaget på kortet ditt. Bruk en blyant til å spore formen på en bursdagskake på forsiden av invitasjonen, tegne ut fra venstre brett på kortets front. Skjær bort overflødig for å lage bursdagsformen. Legg til dine scrapbooking dekorasjoner på utsiden av ditt kort. På innsiden skriver du informasjonen om festen.

Tema-spesifikk festinvitasjon

Som om du var ferdig med en utklippsbokside for et familiealbum, bør dekorasjonene du bruker for denne invitasjonen være spesifikk for tema for bursdagsfestet. Hvis festen din er vin og ost-tema, legger du til vinetiketter, korkstykker eller gummistempler i relevante former til et vanlig stykke kort. Bruk lag og saksarbeid for å lage en en- av-a-kind effekt, akkurat som du ville med noe annet scrapbooking prosjekt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------