Stilling: ovs0

Hvordan skrive ut på stoffmaling

 

1.

Legg stoffet på strykebrettet med ryggen oppover. Legg et stykke frysepapir som er litt større enn stoffet på toppen av det med vokssiden mot stoffet. Stryk frysepapiret på stoffet. Fryserpapiret hjelper stoffet til å holde sin form under maling og forhindrer også malingen i å bløde gjennom på andre overflater.

2.

Lakk stoffet med stoffmaling, pensler og frimerker . La stoffet tørke.

3.

Fjern frysepapiret og kast det. Stryk baksiden av stoffet for å varme opp lakken som angitt på stoffmalingflasken.

4.

Lag et design eller et bilde på datamaskinen som vil skrive ut på stoffet over den malte designen. Stryke et annet stykke frysepapir på baksiden av stoffet ved hjelp av den forrige metoden. Fryserpapiret vil hjelpe stoffet til å ligge flatt og hindre rynker fra å oppstå under utskrift, noe som igjen vil føre til at skriveren kommer til syltetøy eller pause.

5. Legg på stoffet / fryserpapir inn i skriveren. Legg merke til om stilskriveren sender papiret inn, og det har en sløyfe rundt igjen for å skrive ut på den, så du vet om stoffet skal vende opp eller nedover når du legger det inn.

6. < / p>

Skriv ut designet på stoffet. Tillat å tørke. Fjern frysepapiret og kast det. Skyll det forsiktig i varmt vann for å fjerne overflødig blekk og la den tørke.

Tips og advarsler

 • Bruk av lettere eller mindre mettede stoffer Blekkstråleutformingen skal være mer synlig.
 • Kontroller at stoffstørrelsen passer innenfor størrelsesparametrene til skriveren.
 • Skrivere kan kun håndtere et enkelt stykke ensidig stoff ved en gang, så hvis du ønsker å male og skrive ut på en t-skjorte, bør du vurdere å lage et stort plaster å male og feste på skjorten, i stedet for å male skjorten direkte.
 • Vær oppmerksom på at ved å trykke på stoff , kan du ødelegge eller ødelegge skriveren.
 • Hvis stoffet blir fastkjørt i skriveren, trekker du ut støpselet mens det kjører, i stedet for å kansellere utskriftsjobben, noe som kan føre til ytterligere fastkjøring og forsiktig fjerne stoffet .
 • Å lage egne design på tekstiler kan være en interessant kunstaktivitet for både voksne og barn. Det er mange måter å tilpasse stoff som farging, maling eller utskrift. Layeringsteknikkteknikker kan skape ekstra dybde og iøynefallende design. Prøv å lage frimerker for å male et mønster på stoff, skriv deretter ut det for å lage et personlig stoff. Siden dette krever å sette stoff gjennom en skriver, er det alltid en viss risiko involvert.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------