Stilling: ovs0

Hvordan skrive ut på papirservietter

 

1.

Velg et design på datamaskinen din som du vil skrive ut på papirservietter. Du kan velge noe ferdigstilt eller designe ditt eget mønster. Hvis du tegner ditt eget mønster, må du skanne den inn i en digital fil for å skrive den ut på serviet.

2.

Klipp et stykke frysepapir i en størrelse som vil passe inn i skriveren din og det vil også imøtekomme den utfoldede papirservietter. Legg serviet på den skinnende siden av frysepapiret. Sørg for at siden av serviet som du vil ha ditt design står overfor.

3.

Stryk serviet på frysepapiret i middels innstilling. Forvarme strykejernet og test et lite område av servietten før du stryker hele greia for å sikre at serviet vil holde seg til frysepapiret.

4. Legg serviet og frysepapiret i skriveren som du ville vanlige skriverpapir. Pass på at serviettsiden vender i riktig retning for å motta det trykte mønsteret. Skriv ut designet fra datamaskinen.

5.

Skyll forsiktig av servietet fra frysepapiret. Dette trinnet krever stor tålmodighet og omsorg for ikke å rive serviet. Kast fryserpapiret og refill serviet eller bruk det uansett.

Tips og advarsler

  • Denne teknikken vil også fungere på vevpapir.
  • Kontroller at servietten er godt festet til frysepapiret før du skriver ut. Hvis områdene er løs, kan det føre til at skriveren blir fastkjørt.
  • Ikke prøv dette med en laserskriver. Laserskrivere bruker høy varme for utskrift og kan føre til at servietter brenner.
  • Crafters og hjemme entertainere bruker fargede servietter i prosjekter eller til middagsselskaper. Noen ganger vil de gjerne bruke egne design på servietter, og profesjonell utskrift er kostnadseffektiv, spesielt for bare noen få ting. Det er imidlertid ganske mulig å overføre et design til et papirserviett ved å skrive det ut på en blekkskriver. Først må imidlertid servietten strykes på et ark med frysepapir. Fryserpapiret, når det blir oppvarmet, klæber serviet til seg selv og gir et fastere substrat, slik at serviet kan settes gjennom skriveren. Denne prosedyren tar omtrent en halv time per serviett og er ganske enkelt å utføre.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------