Stilling: ovs0

Hvordan male øyne på keramikk

 

1.

Paint de hvite i øynene. Det kan hende du må bruke mer enn ett lag maling for å gjøre dette utseende ugjennomsiktig. La malingen tørke før du fortsetter.

2.

Paint overflaten på toppen av øyet med svart akrylmaling. En finkorns pensel fungerer bra for dette trinnet. La malingen tørke.

3.

Bruk en pekepensel for å male pupillen til hvert øye. Pass på at hodet er veldig stille som du gjør dette, slik at eleven er så nær som en perfekt sirkel som du klarer. Eleven skal være dobbelt så stor som en vanlig elev.

4. Legg til farge i øyet ved å lage en 'c' inne i eleven; De åpne endene av 'c' skal peke i samme retning, enten til venstre eller til høyre. Valget av farge er opp til deg. La malingen tørke.

5.

Legg gnisten til øynene. Bruk en finkorns pensel og hvit maling for dette trinnet. Lag en kort, vertikal dash mot øvre høyre øye. Lag to små bindestreker mot nederst til venstre av øyet. Gjør dette for begge øynene.

Gjøre dukker fra porselen, en type keramikk, ble populær i 1800-tallet Tyskland, Danmark og Frankrike. I midten av 1800-tallet begynte en dukkeprodusent i Tyskland masse å produsere hoder, armer og ben. Å lage dukker med keramiske hoder, armer og ben er et populært håndverk, selv i dag. En av de vanskeligste delene av prosessen er ansiktet. Når du maler øynene på keramikk, tar det vare og en stabil hånd.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------