Stilling: ovs0

Hvordan lage runde ingen sy fleece puter

 

1.

Lag et kompass fra en blyant, et stykke snor og et stykke dressmaker's kritt. Kutt en 20-tommers streng med et saks, og bind den ene enden til midten av blyanten og den andre enden til midten av dressmakerens kritt. Vind strengen rundt blyanten til avstanden mellom blyanten og krittet måler 13 tommer.

Legg to stykker fleece, den ene på toppen av den andre på din arbeidsflate og plasser spissen av blyanten i midten av det øverste stykket fleece. Mens du holder blyanten på plass, strekker du lengden på strengen mellom blyanten og krittet til den er stram. Fortsett å holde blyanten på plass, plasser krittet på overflaten av fleeceen og roter den med urviseren rundt blyanten for å tegne en sirkel. Tillat blyanten å dreie med klokken mens du tegner sirkelen. Når du er ferdig vil du ha en sirkel som måler 26 inches i diameter.

3.

Vri snoren rundt blyanten til avstanden mellom blyant og kritt måler 7 inches. Tegn en sekund, mindre sirkel med kritt. Denne sirkelen vil måle 14 inches i diameter. Fjern blyanten og merk sirkelens senter med kritt.

4. Pinn rundpinne gjennom begge lagene av fleece hver tommer rundt omkretsen av den større sirkelen. Bruk et par skarpe tekstsakser til å kutte langs den store sirkelens oversikt. Skjær gjennom begge lagene av fleece-stoff på en gang.

Marker hver tomme langs den lille sirkelen 's disposisjon med dressmakerens kritt, deretter rader kanten på linjalen slik at den sitter mot sirkelens midtpunkt og mot en av de 1 tommers merkene langs omkretsen av den mindre sirkelen. Bruk linjalen og krittet til å tegne en linje fra den lille sirkelens oversikt til kanten av den større sirkelen. Gjenta for hvert 1-tommers merke i den mindre sirkelen.

6.

< p> Klipp langs linjene for å lage frynser rundt kantene, skjær gjennom begge lagene av fleece på en gang. Fjern pinnene når det er nødvendig. Når du har kuttet langs alle linjene, fjern eventuelle resterende pinner.

7 .

Hold sammen et stykke frynse fra topp- og bunnlag av fleece. Dette teller som ett par frynser. Lag en sløyfe og mate endelen av kanten gjennom løkken for å lage en løkke. Trekk stramt for å feste knuten på plass og fortsett å knytte kanten til bare fire par forblir ubundne.

8.

Fyll rundpute med fylling til det er fast og knut fire resterende par frynser for å fullføre puten din.

Hvis du trenger en rask gave, eller om du er på utkikk etter et enkelt prosjekt for å slå opp din stueinnredning, gjør du noen runde, ikke-sy fleece puter. Fleece-stoffet du vil bruke til å lage teppet ditt gjør det ikke tett på kantene , noe som eliminerer behovet for syning av sømmer og sømmer for å forhindre avling. Fleece stoffer er tilgjengelige i et myriade av solide farger, sportslag inspirerte utskrifter, lunefull floral og dyr mønstre, og grafiske pledd, polka prikker og striper. Utvalget av farger og utskrifter betyr at du kan lage fleece puter for å matche alle romets innredning.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------