Stilling: ovs0

Hvordan lage papir Kunai som flyr

 

Bladekonstruksjon

1.

Legg et ark papir foran deg slik at det ser ut som en diamantform. Brett øverste hjørne til nederste hjørne for å danne en trekant. Skape folden.

2.

Brett venstre hjørne til høyre hjørne og danner en mindre trekant. Fold denne folden.

3.

Brett denne trekanten halvveis igjen, fold folden og utfolde den.

4.

Legg papiret slik at krøllet halverer trekanten vertikalt foran deg, og den lange siden er på bunnen. Brett den venstre kanten over for å møte midtkroken. Venstre hjørne vil da stikke under den lange siden av trekanten. Gjenta denne prosedyren for høyre kant. Nå skal du ha en form som ligner en oppadrett drage.

5.

Brett de nederste klaffene opp mot midten for å danne en trekant igjen. Bunnen av denne trekanten vil være den krøll som er dannet ved å brette opp klaffene.

6.

Sett inn to eller tre stablede mynter inne i klaffene du bare brettet opp og tape dem på plass .

Fold venstre og høyre kant til midten på nytt, og skru opp foldene så mye du kan hver gang. Gjenta dette til du ikke lenger kan brette papiret. Nå har du bladet på ditt kunai kniv. Tape bladet lukket, bortsett fra bunnen som skal brukes til å sette inn håndtaket.

Håndtak og montering

1.

Rull det andre arket tett rundt en blyant som begynner i et hjørne og ruller diagonalt over arket til alt papiret rulles på blyanten. Tape hjørnet slik at det ikke ruller ut og skyv blyanten ut av røret.

2.

Plasser den ene enden av røret og krølle den for å lage en åpen sirkel i den ene enden . Tape det på plass.

3.

Plasser den andre enden og sett den inn i bunnen av bladet. Tape det godt på plass. Din kunai kniv er klar for handling.

Tips og advarsler

 • Bruk byggepapir til å lage et fargerikt kunai kniv.
 • Bruk en ny, ubeskyttet blyant for å rulle håndtaket. Det blir lettere og mindre rotete.
 • Bruk tett tape, for eksempel tapet for dette prosjektet, for holdbarhet. Dekk hele kunai kniven i tape slik at den veier mer og varer lenger.
 • Bruk ekstrem forsiktighet når du kaster denne kniven. Ikke kast det på mennesker eller dyr. Skarpe kanter kan skade øyne og hud.
 • Et kunai kniv er et tradisjonelt landbruk og hagearbeid verktøy fra gamle Japan. Det er vanligvis laget av jern og ubeskyttet bortsett fra spissen. Den brukes som en trowel for graving, bygg og stein arbeid. Den kan også brukes som våpen. På den ene enden er det et bladformet blad og på den andre en åpen sirkel slik at den kan gripes eller ha et tau festet. Naruto-serien har gjort Kunai kniven populær som et fly, eller kaster, våpen. Du kan lage din egen kaste kunai ut av papir og tape på bare noen få minutter.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------