Stilling: ovs0

Hvordan lage messing og kobber smykker

 

Halskjede eller armbånd

1.

Klipp et stykke kjede en halv tomme kortere enn du vil ha ditt ferdig kjede eller armbånd. Et halsbånd med halsbånd i halsbånd skal måle mellom 17 og 19 tommer og et typisk voksenarmbånd måler 7 til 8 tommer.

2.

Finn midtpunktet på kobber- eller messingkjeden . Hvis stykket har et jevnt antall koblinger, kutt du av for å få en midtlinje.

3.

Ta en hoppe ring på hver side av den lille åpningen med de to settene dine av tanger og vri dem i motsatt retning for å åpne ringen. Trekk hoppringen gjennom midten av lenken i kjedet og gjennom festeposen på anhenget ditt. Lukk hoppringen ved å reversere vridningsbevegelsen.

4.

Åpne lenken på slutten av lengden på kjeden som du gjorde med hoppringen i Trinn 3. Stryk på lenke gjennom vedleggshullet på den ene siden av låsen og lukk den. Gjenta med den andre enden av kjeden og den andre halvdelen av låsen.

Øredobber

1.

Stryk hver perle på sitt eget kobber- eller messinghodepinne . Bøy hver hodepinne i en nær rett vinkel over perlen.

2.

Ta tak i hodepinnen ved bøyningen med nålen. Rull tråden rundt tangen på tangen for å danne en sløyfe. Snu sløyfen over perlen og hold den på plass med kjede-nesetangen. Vreng gjenværende ledning rundt bunnen av løkken. Gjenta for hver øredobb.

3.

Klem de to sidene av nyretråden for å løsne kroken nederst. Trekk den rette delen av ørekabelen gjennom den første hodetilkoblingen og ta den helt rundt ørekabelen til den henger fra halvcirkel nederst. Gjenta for den andre øreringen.

Tips og advarsler

  • Pass på at hvert element i smykkene dine er laget av matchende metaller. Hvis øretrådene dine er antikke messing, bør du også ha hodestøttene.
  • Fest låsene dine med en hoppring hvis kjedeleddene dine er løst eller for lite til lås.
  • Perler er en kvelningsfare for små barn.
  • Å lage smykker fra messing og kobberkomponenter er en billig måte å supplere din tilbehørsstash på. Begge metaller er lett tilgjengelig på håndverksbutikker og er billigere enn sterlingsølv og gullelementer. Du trenger bare noen få grunnleggende beading verktøy for å mestre teknikker for å jobbe med metallkomponenter, og du vil designe og lage dine egne messing og kobber smykker på kort tid.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------