Stilling: ovs0

Hvordan lage kalde emalje smykker

 

1.

Skiss ut smykkedesignet ditt. Identifiser fargene du trenger for din kalde emalje. Planlegg hvor du skal plassere hver av fargene du bruker i ditt design.

2.

Kjøp eller opprett et metallfunn som har en eller flere celler som kan fylles med farget epoksy harpiks. Kald emalje fungerer best når den plasseres inne i en inneholdt celle. Veggene i metallcellen trenger ikke å være veldig høye. Celleveggene trenger i stedet bare å være høyt nok til å inneholde epoksyharpiksen når den er malt og beskytte epoksyharpiksen fra chipping når harpiksen er herdet. Resultatet kan være laget av grunnmetall, sterling sølv, vermeil eller gull så lenge det inneholder en eller flere vegger.

3.

Forbered metallet ditt for kald emalje ved bruker en to-trinns prosess å rengjøre. Rengjør først metallet med aceton for å fjerne alt smuss og fett. For det andre, skyll metallet med destillert vann for å være sikker på at alle spor av acetonen er borte.

4.

Bland epoxyharpiksen i henhold til produsentens instruksjoner.

5.

Legg til farge på epoxyharpiks. Hvis du bruker et kaldt emaljefargesett, legg deretter til fargestoffet i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis du blander dine egne kalde emaljefarger, må du legge til skavninger fra øyenskygge, pasteller, farget kritt, glimmer, glassfrit eller til og med glassglass-emalje og rør til epoksyharpiksen har nådd fargemetningen du vil.

< p> 6.

Hell den fargede epoksyharpiksen i cellen av metallfunnet ditt i henhold til skissen. Hvis dype bobler dannes når du heller harpiksen, kan du bølge en lighter over harpiksen eller sette harpiksen under en varmelampe for å fjerne boblene. Pass på at du ikke plasserer harpiksen nær varmekilden da epoksyharpiks er brannfarlig.

7.

Tillat harpiks å kurere.

8. < / p>

Gjenta trinn 4 til 7 til du har lagt alle fargene til kald epoxyharpiks i din skisserte design.

Tips og advarsler

 • Sørg for at du bruker en støvmaske for å beskytte lungene dine når du bruker smykker.
 • Fungerer alltid i et godt ventilert område når du arbeider med epoxyharpiks.
 • arbeider med partikler.
 • Hvis du bruker varme for å fjerne bobler fra harpiksen, må du ikke la varmekilden komme nær epoksyharpiksen da epoksyharpiks er brannfarlig.
 • Emalje på glass er en smykkerfremstillingsteknikk som daterer seg tilbake til den gamle mannen. Du finner detaljerte eksempler på emalje smykker og gjenstander i både antikkens Hellas og det gamle Egypt. Kald emalje er en moderne teknikk som etterligner utseendet på glasert emalje uten å kreve bruk av varme. Kald emalje er en billigere måte å legge til farge på metall. Du kan lage dine egne kalde emalje smykker ved å legge til et fargestoff til epoxy harpiks og deretter male den fargede harpiks på metall smykker funn.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------