Stilling: ovs0

Hvordan lage glass glass ornamenter

 

1.

Legg det svarte skumplaten på et bord, og legg en kakeskytter på den. Spor rundt det med blyant. Spor rundt cookie cutter igjen, 1/4 tommers vekk fra cookie cutter. Gjenta prosessen med alle de andre kakeskytterne.

2.

Kutt ut kakekutterens former fra skummet, etter de to linjene du spores med blyanten. Dette vil være rammene av juletrukket glass i glasset ditt.

3.

Tape et tykt ark med plastfolie til kaken. Prøv å gjøre arket så glatt som mulig. Legg kakeskytterne på arket og spor rundt dem med blyant. Farge inne i konturene med farget markør. Gjør dette så tykt som du vil.

4.

Klem røret med dimensjonell maling rundt omrisset. Trykk på de tilsvarende rammene til de tilsvarende omrissene.

5.

Klut ledningen til 4-tommers lengder. Forbind ledningen til en 'U' -form, og slip endene mellom toppen av skummet og plastfolien. Pass på at topp og lukket del av 'U' strekker seg utover toppen av skumrammen. Dette blir kroken som brukes til å henge ornamentet på juletreet. Trykk skummet tett mot plasten. Klem hvit lim inn i skumrammen. La det tørke i to dager.

6.

Løft et lite hjørne av skummet fra plasten. Hvis det ikke kommer opp lett, trykk skummet ned og la dem sitte i ytterligere åtte timer. Vri ornamentet over og la det tørke i åtte timer. Trim overflødig maling eller ledninger som strekker seg utenfor innsiden.

Å lage juletre ornamenter med familien din kan være en tradisjon som går videre fra generasjon til generasjon. På samme måte som du får glede av hengende ornamenter på treet til jul, kan barna dine fortsette tradisjonen med sine egne barn. Et enkelt håndverk som du kan gjøre med barna, er å lage ornamenter laget av farget glass. Disse ornamenter har den lysende skjønnheten til sine større fettere, men uten glasset.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------