Stilling: ovs0

Hvordan lage et Stearinlys

 

1.

Smelt IGI-4786-voksen i en dobbeltkoker over middels høy varme. Bruk termometeret til å overvåke temperaturen på smeltet voks. Når du arbeider med IGI-4786 voks, sikter du på en måltemperatur mellom 170 og 175 grader Farenheit. Hvis du planlegger å bruke duftolje, legg det til når voksen er helt smeltet.

2.

Demonter en Bic-penn og skille plastrøret fra resten av Bic-pennen komponenter. Skyv wicket inn i Bic-tønnen. Plasser et dråpe varmt lim på metallfliken på bunnen av wick. Trykk på tappen i midten av stekebeholderen. Hold i noen sekunder og skyv tønnen av Bic-pennen vekk.

3.

Fest toppen av wicket i en klutnekke og balanser det over åpningen av stearinlysbeholderen . For beholdere hvor en klutnekke ikke er lang nok, pakk wickens ende rundt en trespyd.

4.

Hell smeltet voks inn i beholderen sakte for å hindre luftbobler. Husk å gi nok plass til lokket til å passe tilbake på beholderen. Lag omtrent 20 prosent av voks for et fremtidig trinn.

5.

Tillat at voksen avkjøles i seks eller flere timer. Voksen kan synke under kjøleprosessen. Hvis dette er tilfelle, oppvarm den oppbevarte voksen til en temperatur på 185 grader Farenheit. Hell den nysmeltte voks inn i beholderen til det samme nivået som det var før du synker.

6.

Tillat voks å avkjøles igjen. Trim voksen til en lengde på omtrent en fjerdedel tomme over vokslinjen.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid en dobbeltkoker for å smelte voksen. Plasser voks direkte på en varmekilde kan føre til at det røyker eller bobler og poper, noe som kan forårsake forbrenninger.
  • Stearinlys kan være et fantastisk tidsfordriv. Selv om det ikke er spesielt vanskelig å lage lys, anbefaler Family Education nettstedet å lese om øvelsen før du foretar et lysprosjekt. Å lage stearinlys innebærer smelting av voks over en varmekilde, så det er viktig å forstå riktig måte å fullføre denne oppgaven for å unngå skade. Candletech-nettstedet tilbyr en fantastisk vokssmeltingstutorial som mange nybegynnere lysmakere vil finne nyttige.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------