Stilling: ovs0

Hvordan lage enkle papirglidere

 

1.

Brett papiret nøyaktig i halv lengde. Dette vil gi deg en modell med hotdog-stil.

2.

Legg modellen på bordet foran deg med den åpne kanten opp. Brett øverste venstre hjørne ned, slik at papirets venstre kant strekker seg jevnt med bunnen, foldet kant. Nå har du en hotdog-stil fold med venstre hjørne foldet ned for å danne en trekantet klaff. Vri papiret over og gjenta dette trinnet for den andre siden av papiret slik at papiret har en trekantet klaff brettet ned på hver side. Vend det tilbake til sin opprinnelige posisjon.

3.

Brett toppkanten på den trekantede klaffen ned, slik at foldet side av klaffen rager jevnt med bunnen, foldet kanten av papiret. Nå har du et pudderpapir med hotdog-stil med en lengre trekantet klaff på oversiden. Vri papiret over og gjenta dette trinnet for den andre siden, slik at det er identiske trekantede klaff på begge sider. Vri papiret tilbake til sin opprinnelige posisjon.

4.

Brett øverste hjørne av denne andre triangulære klaffen ned for å stå jevnt sammen med den nederste foldede kanten. Nå har du et ferskt papir med pølser i stil med en lang, tynn klaff som stikker ut forbi høyre kanten av papiret. Vri papiret over og gjenta dette trinnet for den andre siden. Nå har du en symmetrisk, dartformet glider.

Fly glideren ved å åpne de utvendige klaffene på hver side for å være vinkelrett på det brettede papiret eller kroppen av glidefly. Ta tak i kroppen om en tredjedel av veien tilbake fra nesen. Kast det overhånd, slipp det på nivå og parallelt med bakken. Det bør fly ganske langt.

Tips og advarsler

  • Bruk fargede papir eller forskjellige papirstørrelser for å lage en hel flate papirglidebryter.
  • Vær forsiktig når du flyr på hvilken som helst type flyplane eller svinger. Spissene til glidebanen kan skade mennesker og dyr. I tillegg kan glidebrytere slå på lamper og husholdningsdekorasjoner, så fly dem utendørs.
  • Å lage enkle papirflyvninger, eller papirfly som de noen ganger kalles, tar bare omtrent et minutt og er et utmerket papirprosjekt for barn. I tillegg kan du bruke nesten hvilken som helst størrelse eller farge på papir for å variere utformingen, for eksempel skriverpapir, byggepapir eller notisbokspapir. En av de enkleste sammenleggingsmetodene for å lage papirglidebaner krever bare syv bretter på ett ark papir. Denne designen flyr ganske langt og kan være morsomt å leke med når den er konstruert.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------