Stilling: ovs0

Hvordan lage en skilpaddeformet drage

 

1.

Opprett en oversikt over en skilpadde som barna kan bruke som mal for skildpaddens kropp. Ta et stykke konstruksjonspapir eller tynn papp (foran eller bak av en kornblanding boksen fungerer fint) og tegne en stor oval på den. Tegn en liten oval på toppen for hodet, fire trekanter på den andre siden av den ovala siden på bena og en tynn trekant på bunnen til halen. Klipp ut bildet, og barna kan bruke dette som en oversikt for å spore på det grønne kopipapiret.

2.

Få hvert barn ta skildpaddestillingen på det grønne kopipapiret og Spor rundt den ved hjelp av en markør eller fargestifter. Ta dem ut med den sporet skildpadden eller kutte den ut for dem.

3.

Farge og dekorere skilpadden ved hjelp av forskjellige fargestifter og markører.

4.

Vri den fargede skilpaddebilden over og lenk opp to dowels satt i et kryss-mønster på baksiden av papiret. Tape endene på papiret for å holde på plass.

5.

Slå den ene enden av strengen til punktet ved wh Dovlene krysser og knytter den til å holde på plass. Fest mer tape til midten for å holde korset på plass. Ta den andre enden av strengen og begynn å blåse den rundt en skrap stykke papp.

Å lage drager ut av vanlig kopipapir kan være et raskt og enkelt håndverk for barna å gjøre, både på regnfulle dager når de ikke kan leke ute og på dager når de vil ha noe å gjøre. Dyr som skilpadder og frosker er populære hos begge gutter og jenter. For å lage en skilpadformet drage, velg først kopieringspapir i grønn nyanser for skilpaddekroppen. Når turtleformen er sporet, klippes ut og farget, kan den festes til en pinne og binde med en streng for å fly.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------