Stilling: ovs0

Hvordan lage en påskebunnydrakt

 

1.

Registrer dine mål. Bruk et målebånd for å registrere målingen rundt nakken og måle lengden fra toppen av hodet til bunnen av nakken, spesielt hvis du har en bunnpakke med en hette. Mål omkretsene på toppen av armen, mansjett, bryst, hofter og midje. Legg også merke til lengden på torso og inseam. Ta disse målingene med deg, slik at du kan kjøpe riktig mønsterstørrelse, spesielt hvis du ikke lager en one-size-fits-all dress.

2.

Kjøp stoffet og andre forsyninger til påskebunny dressen. Baksiden av mønsteret angir hvor mye stoff du må kjøpe, og typen og lengden på glidelåsen for å kjøpe. Påskebunnydrakter er vanligvis laget med furet stoff, en fuzzy pom-pom for halen eller polyesterfyllingen hvis du gjør halen, et pannebånd (hvis kostymen ikke har en hette) og wire for kaninørene. Ledningen til kaninørene vil være omtrent like tykk som en trådbelegghenger.

3.

Klipp ut påskebunnypakken og klem dem til stoffet per retningen i mønsterets pakke. Hvis du bruker furet stoff, må du mønstre stykkene på baksiden av stoffet, som ikke har faux på den. Dette vil gjøre stoffet lettere å kutte.

4 .

Klipp ut stoffet for kaninen etter mønsterets instruksjoner. Sørg for at saksene er skarpe fordi furryt stoff for bunnydrakter er tykkere enn de fleste. Hold de pinnede mønsterbitene på det furede stoffet slik at du kan huske hvilke stykker stoff som sys sammen. Hvis du er kappetråd for kaninørene, må du ikke bruke saks, fordi knivene blir ødelagt. Bruk et par kuttere.

5.

Sy stykkene av stoff sammen for å fullføre påskebunnyjakken, legge til glidelås og andre nødvendige kostymeartikler. Håndsøm pom-pommen eller kaninhalen du laget på baksiden av kanindrakten, litt lavere enn hoftene. Når du er gjør kaninørene, sy dem først og sett inn ledningen senere. Dette forhindrer at du ved et uhell slår på ledningen med nålen på symaskinen, noe som kan ødelegge og forårsake skade. Håndsøm kaninørene til hodebåndet eller hetten på kostymen.

Tips og advarsler

  • Påskebunnydrakter er vanligvis hvite med rosa aksenter, men noen mennesker bærer kostymer som er rosa eller lysebrune i farge.
  • For å lage et moderne påskebunny-utseende, bruk en stor vest over kostymen. Vesten de fleste bruker med bunny kostymer er pastell i farge. Lilla, grønne, gule og rosa er de mest populære vestfargene.
  • Bruk hvite hansker eller vanter med kostymen, slik at hendene ser ut som de tilhører påskkaninen, ikke et menneske.
  • Når påsken kommer, og det er din tur å skjule egg og godbiter, kle deg som påskeharen. Du kan lage en kanindrakt fra et påskbunny kostymemønster og andre materialer som er tilgjengelige på en stoffbutikk. Ved å lage din egen kanindrakt, vil du sørge for at kostymen passer riktig og bevise at påskeharen virkelig besøker huset ditt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------