Stilling: ovs0

Hvordan lage en kul papirpistol

 

1.

Brett papiret ditt slik at den nederste kanten møter toppkanten. Brett det to ganger på denne måten for totalt tre bretter. Pass på at papiret på hver side foldes opp effektivt. Når du har fullført de tre første foldene, bretter du papiret i halvparten fra side til side, og sørg for å skru den opp. Bare fold papiret, ikke fold det permanent.

2.

Fold ned papiret til det er en 90 graders vinkel ved hjelp av vevet fra trinn 1. Papiret skal nå se ut som bokstaven L og ligner en pistol. Legg pistolen ned på et flatt bord. Stift pistolenes del hvor vinkelen er. Dette vil sikre at pistolen forblir sammen og ikke utfolderes.

3.

Lag pistolenes fat ved å ta det andre arket og legge den nedre kanten opp til toppkanten. Gjenta dette 2 ganger, slik at tønnen er ca. 1,5 tommers bred og 8,5 tommer lang. Stift tønnen to ganger på toppen for å sikre at den ikke kommer utfoldet. Fest tønnen til pistolen ved å skyve den lange delen av L inn i tønnen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å skyve L i tønnen, kan du bare stifte den sammen.
  • Stifte papirpistolen på L vil kreve litt kraft.
  • Ikke pek på papiret s istol hos andre da disse handlingene kan forårsake uønskede resultater.
  • Å lage en kul papirpistol er en morsom, ufarlig aktivitet som tar noen minutter å fullføre. Papirpistoler er morsomme å bruke rundt huset med vennene dine og er morsomme å lage når de er kreative. Det er utallige forskjellige måter å lage en papirpistol på så å være kreativ og ha det gøy vil tillate deg å utforske de mange forskjellige alternativene.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------