Stilling: ovs0

Hvordan lage en japansk drage

 

1.

Ta et stykke nylon og løp det dobbelte båndet langs kanten av nylon. Størrelsen på nylon er opp til designeren, men nylonbitene må være i form av et rektangel. Legg båndet langs den korte enden av rektanglet.

2.

Legg kanten av det andre arket av nylon langs kanten av båndet slik at de to stykkene av nylon er jevn og litt overlappende.

3. Legg det nå store rektangelet slik at korte ender er topp og bunn, og de to lange ender er sidene. Mål midtveispunktet for en av nylonbitene, og trekk en loddrett linje i blyant langs lengden på draken på begge deler av nylon. Denne linjen vil løpe vinkelrett på båndet.

4. Finn midtpunktet på hvert stykke nylon langs den vertikale linjen, og trekk deretter en linje som går horisontalt fra midtpunktet til begge de ytre kantene på hvert stykke. Disse to linjene vil løpe parallelt med den tapede delen.

5.

Kutt draken i form av en sekskant. Klipp fra slutten av de horisontale linjene trukket i trinn 4 innover til punktet for den vertikale linjen trukket fra trinn 3 på begge deler av nylon.

6.

Klipp en bambuspinne samme lengde som kiten. Plasser stangen langs lengden på draken, etter den første linjen trukket.

7.

Tape enden av bambuspolen på både toppen og bunnen av draken ved hjelp av klebebåndet. Plasser båndet på undersiden av draken og ha det over bambuspolen fra den andre siden.

8.

Klipp de to andre bambuspolene slik at de passer til bredden på settet. Plasser dem på toppen av den vertikale polen, løp horisontalt langs linjene trukket i trinn 4 slik at de møter hjørnene der draken begynner å komme innover.

9.

Legg teip på undersiden av hver av de fire hjørnene, og tape den til bambuspolene som i trinn 7.

10.

Tape de horisontale polene til den vertikale polen ved punktet at de krysser. Dette gir ekstra støtte til draken.

11. Legg et tannpirk i et stykke tape 3 inches lang.

p> Brett 1 tommers av båndet over tannpirken og forlater 2 tommer tapeoverheng, med tannpirken i den fjerne enden.

13.

Slå av tannpinnenes ender så at de ikke stikker ut fra båndet.

Poke et hull gjennom båndet i midten av båndet under tannpiren med en annen tannpirke. Gjenta trinnene 10-13 for fire tannplukkere.

Tape de fire tannpirkbåndene på toppen av de fire hjørnene hvor bambus møter nylon.

16.

Gjengestrengen gjennom hvert av de fire tannpiksbåndshullene, og koble strengen i midten av draken, og la ca 3 tommer slakk streng.

17. < / p>

Fest en lang streng til knuten der de andre strenger møtes. Den lange strengen skal være den lengden du vil at draken skal fly.

Tips og advarsler

  • For dekorasjon bør hvert stykke nylon være en annen farge .
  • Den japanske har brukt drager til ulike feiringer i Japan, for eksempel Barnas dag (5. mai) i over tusen år. Det finnes mange forskjellige design for japanske drager, alt fra enkle T-kryssede rammer til mye mer kompliserte boksformede motiver. Den 'Rokkaku' eller seks-sidige kite er en moderat vanskelig design som er perfekt for håndverk prosjekter for folk i alderen 8 og oppover.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------