Stilling: ovs0

Hvordan lage en hjemmelaget Navajo Weaving Loom

 

1.

Skru de fire vinkelbeslagene i rammene av bilderammen med boret. Dette er bare å legge til støtte til bilderammen.

2.

Skru inn de fire rørstroppene 2 tommer fra toppen og 5 tommer fra bunnen av hver side av bilderammen - disse vil holde på plass to av trepolene.

3.

Spik de to treplattene på hver side av bilderammen som støtter --- dette gjør at bildearmen kan stå oppreist på egenhånd. Sørg for at platene er sentrert slik at det er en lik vektfordeling.

4.

Snu de fire trepolene godt, sett deretter to av dem inn i rørremmen på vevet rammen, som skal stå oppreist.

5. Skjær garnet i halv, slik at det er to lengder, 3 fot hver.

6. Legg de to gjenværende polene rundt 20 tommer fra hverandre, og streng dem sammen ved hjelp av det sterke garnet --- disse er de to polene som holder vevingen, og garnet er vevet (basenes tråder veving). Navajo warp er strøget på i en figur åtte, så det går snarere enn å bare dreie seg om de to sidene av vevstolpene, det går over og under. Plasser hver vridningstråd 1/4 tommers fra hverandre, og fyll opp tre fjerdedeler av polens lengde.

7. Slip ett stykke garnet til den ene siden av vevet ramme fra den vedlagte topppolen. Hold de stakkede vevstolpene fra topppolen, og løp garnet over stangen på endene og midten av vevet, så det er suspendert fra stangen som er festet til rammen.

8. < / p>

Slå den andre garnet til bunnpolen og kjør den gjennom bunnstolpen på samme måte.

9.

Stram hver garn, slik at vevstolpene strekkes tett mellom de to polene festet til rammen.

Tips og advarsler

  • Lommer kan gjøres i mange forskjellige størrelser etter justere størrelsen på den opprinnelige rammen - en mindre veving er også mulig på en større ramme ved å justere avstanden mellom de to vevstolpene som holder vevtrådene riktig.
  • Navajo-indianere vever utsøkte tepper og tepper på en type vev som sitter oppreist suspendert i en ramme, med vevet som arbeider ved basen. Å lage en Navajo-stil vev er ganske enkelt, og kan benytte gamle fotorammer, ødelagte broer, til og med voksende trær. Ifølge Eric Broudy i 'The Book of Looms' brukte Navajo tradisjonelt alt materiale de kunne finne for sine vevstoler, og det kan du også.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------