Stilling: ovs0

Hvordan lage en håndverksutstilling

 

1.

Velg et sted for å holde håndverket. En kirkehall eller et offentlig anlegg hvor det vil være mye fottrafikk er ideell. Kirkens saler har en tendens til å belaste den minste leien og kan til og med akseptere en donasjon på 10 prosent til 20 prosent av salgsinntektene. Lokale håndverk butikker kan også gi plass ute på sine fortauer, og kan ikke belaste en leieavgift siden showet vil gi dem ekstra trafikk og salg. Andre forretningsfasiliteter eller fellessentre kan kreve en enkel leieavgift på 100 til 200 dollar.

2.

Sjekk med de lokale myndighetene for å se om du må ha festival- eller leverandørlisens. Hver enkelt leverandør kan måtte søke om en lisens.

3.

Lag en profesjonell flyger som kunngjør håndverksvisningen minst to til tre måneder før datoen for showet. Du kan lage en flyer på datamaskinen din og ta den til en kopibutikk for å få flere kopier. Sett dato, sted og tidspunkt for showet på flygebladet. Forklar også hvordan du registrerer deg for showet og kriteriene Send flyer til håndverk klubber og grupper i ditt område. Inkluder instruksjoner og et program for de som ønsker å registrere seg. Søknaden skal ha plass til leverandøren for å angi hvilket produkt han har. Du vil ha en god blanding av forskjellige håndverk.

4.

Fordel flyger for å lage butikker som har et offentlig oppslagstavle og plassere klassifiserte annonser i lokale aviser.

p> 5.

Oppgi et oppsettgebyr for hver person som ønsker å sette opp et bord. Avgiften skal være tilstrekkelig til å dekke kostnadene dine for å leie stedet. Bestem antall crafter mellomrom som du kan konfigurere på stedet og del opp leieprisen for stedet med antall mellomrom for å få oppsettgebyret per tabell eller plass. Ta med denne tabellen eller plassgebyret i crafter-søknaden.

6.

Mål ut og marker hvert crafter-rom. Vanlige romstørrelser er 6 fot ved 6 fot, eller 10 fot med 10 fot, eller du kan bruke din egen måling. Tilordne et nummer for hvert kabinett. Nummerering av mellomrom unngår forvirringen av å ha navn på dem, da det kan være flere crafters med lignende navn.

7.

Tilordne hver leverandør til et nummerert mellomrom eller mellomrom og la dem være sette opp sine varer. Du vil kanskje tildele plassene strategisk, slik at leverandører som selger lignende elementer ikke er gruppert i nærheten av hverandre, og kjøpere vil se noe nytt på hver plass.

Snakk med hver leverandør når showet er ferdig for å avgjøre om salget deres var vellykket og om de vil registrere seg for neste show. Gi råd til hver leverandør å forlate sin plass.

9.

Samle lokale eller statlige salgsskatter fra hver crafter etter showet hvis du er ansvarlig for dem. Statlige og lokale bestemmelser kan kreve at du samler skattene.

10.

Sjekk hele eiendommen og sørg for at området ser ut akkurat som du har funnet det. Plukk opp noe søppel fra showet og kast bort det.

Tips og advarsler

  • Noen dager etter showet, send eierne en takk Legg merke til og angi hvor vellykket ditt show var.
  • Håndverk viser er svært populære like før eller under store helligdager og som årstidene endres. Vennskap, kameratskap og minner forbundet med festlige hendelser kan vare livet. Håndverk viser at likesinnede kreative mennesker sammen for økonomiske fordeler, for utveksling av ideer og for å lære nye ferdigheter. Et håndverksprogram kan raskt bli en håndverksfestival hvis det er nok interesserte mennesker. Selv en liten gruppe kunstnere og crafters kan skape et vellykket håndverksshow.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------