Stilling: ovs0

Hvordan lage en cowboyvest fra en papirpose

 

1.

Legg papirkurvposen på bordet foran deg med åpningen som vender mot deg. Lag et kutt som starter midt på en av de store sidene av posen. Kutt fra den åpne enden ned midt på den store siden og på bunnen av posen. Stopp kutt i midten av bunnen.

2.

Lag et hull for nakken din. Gjør dette ved å kutte et rundt hull i midten av bunnen av posen hvor du sluttet å kutte i trinn 1.

3.

Lag armhull. På hver side av posen, klipp et hull stort nok til at armen din passer inn i. Plasser hvert hull nær bunnen av posen på motsatt, mindre sider. Nå bør du ha en bærbar vest. Bunnen av posen vil faktisk bli toppen av vest. Du bør kunne prøve det nå.

4.

Lag fryns langs bunnen av vest. Du kan rive papiret eller kutte tynne striper rundt 3 inches langt hele bunnen av vest.

5.

Dekj vest med fargestifter eller maling. Lag vestlige design som toppsømme, cowboyhatter og støvler, lassoer, hester, storfe eller storfe. Hvis du bruker maling, la malingen tørke grundig.

6.

Legg til ekstra dekorasjoner som rosetter. Lag disse ut av to sirkler av aluminiumsfolie. En sirkel skal være mindre enn den andre. Sett den lille sirkelen på toppen av den større og slå et hull i midten. Klipp et fotlangt stykke garn og knute begge ender. Brett den i halvveis og skyv den foldede enden gjennom hullet i aluminiumsfolieplaten. Skyv den brettede enden gjennom et hull på forsiden av vest og legg en knute inne i vest for å holde den på plass. Lim rosettet på plass på vestsiden. De to ender av garnet vil henges ned på vestsiden.

Tips og advarsler

 • Klipp en femkantig stjerne ut av aluminiumsfolien og lim den til forsiden av vesten for en sheriff s emblem.
 • Vri papirkjøpskassen innvendig ut når den er kuttet dersom det skrives på utsiden.
 • Crumple papiret litt for å hjelpe vesten passe bedre.
 • Vær forsiktig med saks. Voksne bør overvåke små barn veldig tett under skjæringen.
 • Mange barn liker å spille cowboy-spill, spesielt hvis de kommer til å kle på seg. Barn kan lage sin egen vestlige vest fra en resirkulert papir dagligvarepose som vil bli enda morsommere å leke med når den er ferdig. Dette prosjektet bruker grunnleggende håndverk forsyninger og tar en ettermiddag å lage. Det er et veldig godt kunstprosjekt for barn, og de vil kunne bruke sine kunstneriske talenter til å dekorere det også.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------