Stilling: ovs0

Hvordan lage en banner for klasserommet

 

1.

Bestem hva du vil skrive eller tegne på banneret. Bannere i klasserommet har vanligvis korte meldinger, inspirasjonsspor eller informasjon fra nyere leksjoner. Bestem også om du skal tegne bokstaver for banneret eller bruke en sjablong.

2.

Klipp hvitpapiret til den størrelsen du vil at banneret skal være. Bannere er vanligvis store nok til at du kan lese skrivingen langt unna.

3.

Del barna i grupper hvis du lager mer enn ett banner. Be dem omvendt å lage bokstaver og tegne bildene.

4.

Få barna til å skrive bokstavene i ordlyden med en blyant hvis du er frihånds tegning. For å lage lettering ved hjelp av stenciler, spore langs innsiden av sjablonen med en blyant for hvert brev. Vis barn hvordan man tar hensyn til passende avstand når de skriver hvert brev for å sikre at det ikke er for mye eller for lite plass på slutten av banneret.

5.

Spor over blyant linjer med markører, fargede penner, maling eller fargestifter. Legg inn innsiden av brevet tomt, eller farg inn de fulle bokstavene for forskjellige effekter.

6. Legg til tegninger eller pyntegjenstander rundt bokstaver for å gi litt ekstra flair. Velg elementer som knytter seg til temaet for banneret. For eksempel, på en bursdag banner kan du trekke en bursdagskake. Tillat barn å vise sine kunstneriske sider.

Heng banneret på et sted i klasserommet hvor det lett kan ses av barna og ikke bli skadet.

p> Bannere brukes i klasserommet for å vise meldinger og bilder. Barn elsker kunst og håndverk prosjekter og gjør bannere tillater dem å vise sine kreative og kunstneriske sider. Ved hjelp av grunnleggende forsyninger som kan kjøpes hos en håndverksforretning, kan barna lage og henge bannere rundt klasserommet. For barnehage og lavere elementære elever, forberede bokstaverne på forhånd og la barna trekke og pynte bannerne. Eldre barn kan fullføre bokstaver og kunstnerisk arbeid selv.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------