Stilling: ovs0

Hvordan lage en Kite Bridle

 

To-punkts brude

1.

Slå en 30-tommers lang stykke flygende bomullslinje til det punktet hvor kite og ryggraden møtes. Fest den motsatte enden til ryggraden 6 tommer fra enden. Dette er tråden.

2.

Brett en 7-tommers bomullsflyvende linje i halve og knytt endene sammen. Fest det 7-tommers stykket til tømmerlinjen med en larkens hodeknute. Dette er slepebåndsløyfen.

3.

Fest på flygelinjen til slepekoblingen sløyfe.

Trepunkts brude

1.

Slå en 12-tommers stykke bomullsflygelinje til bue. Linjen skal være på forsiden av draken. Slå den andre enden til buen på den motsatte siden av ryggraden for å danne en løkke over forsiden av draken. Dette er det øvre brylloket.

p> Slå en overhånds knute i enden av en 28-tommers bomullsflygelinje. Brett enden av linjen over 5 tommer og bind knuten til å danne en sløyfe. Fest sløyfen til midten av den øvre brudgommen med en larkens hodeknute. Pierce huden på draken og trå ned den nedre tråden gjennom hullet og rundt ryggraden. Skyv enden tilbake gjennom hullet og bind den til ryggraden 6 tommer fra halen. Dette er det nedre brudekjellet.

3.

Brett en 7-tommers bomullsflygelinje i halve og binde endene sammen. Fest det 7-tommers stykket til den nedre brudekjolen med en larkens hodeskop. Dette er slepebåndsløyfen. Fest flygelinjen til slepekoblingen.

En dragebrikke består av strenger festet til dragerammen. Trollet gir en rekke justeringer for å balansere draken under flyvningen. De fleste drager bruker en to- eller trepunkts trille. En trepunkts trille gir et bredere justeringsområde enn en topunkts trille, og det er derfor det ofte brukes på jagerfly. Tradisjonelle drager bruker en topunkts trille.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------