Stilling: ovs0

Hvordan lage en Dinosaur-modell med papir

 

1.

Oppblås en ballong. Velg en ballongform som passer best til kroppstypen av dinosauren du lager.

2.

Rive avis i smale strimler, ca. 6 tommer lang. Du trenger nok til å dekke ballongen tre ganger.

3.

Dip en stripe inn i flytende stivelse og fjern overflødig væske ved å trekke mellom to fingre.

p> 4. Legg den våte avisremmen på ballongen og glatt ned. Fortsett å legge til striper, i et kryss mønster, til hele ballongen er dekket. Tillat å tørke og tilsett deretter to lag, slik at det andre laget tørker før det legges til det tredje. Påfyll skålen med flytende stivelse etter behov.

5.

La dinosaurkroppen tørke grundig, før du går til neste trinn.

6. < / p>

Rull papiret i korte rør, for å lage fire ben til dinosauren, fest på plass med maskebånd.

Våt bena med litt væske stivelse og scrunch i ønsket form. Dette er ganske enkelt 'rammen' og til slutt blir hele figuren dekket av papir-m u0026 # xE2; ch, så vær ikke bekymret for det uferdige utseendet.

8.

Legg til en hale og nakke ved å mote papir i ønsket form og sikre med maskebånd og dempe med flytende stivelse til form.

9.

Ball opp et stykke avis, og gjør det til ønsket størrelse og form av dinosaurens hode og tape på plass.

10.

Tape eventuelle nødvendige fremspring (kuttet av tungt papir) på dinosauren, til den er den ønskede formen til rammen av dinosauren.

11.

Tår avis i smale strimler, ca. 6 tommer lang. Du trenger nok til å dekke dinosaur tre ganger. Dekke hele figuren med tre lag papir-m u0026 # xE2; ch u0026 # xE9;, slik at hvert lag tørker før du legger til det neste.

12.

Paint dinosauren etter papier-m u0026 # XE2; ch u0026 # xE9; er grundig tørr.

Barn er naturlig fascinert med dinosaurer. Lag egne dinosauramodeller fra papir-m u0026 # xE2; ch u0026 # xE9; er et håndverkprosjekt som krever minimal materiale. Papier-m u0026 # XE2; ch u0026 # xE9; er en teknikk som har eksistert i århundrer, ved bruk av papir, som er revet og blandet med en limløsning, og deretter brukt til å modellere alt fra møbler til figuriner. Før du starter prosjektet, bestemme hvilken type dinosaur du vil lage og få et fotografi fra en bok i biblioteket eller online, for å bruke som visuelt mønster.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------