Stilling: ovs0

Hvordan lage en 4 Pocket Tool Pouch

 

1.

Kjøpe minst 1/2 yard av tøft stoff, for eksempel lerret eller denim. Dette forhindrer at skarpe verktøy spretter hull gjennom lommene på verktøykassen.

2.

Beregn de ønskede dimensjonene på den ferdige verktøyposen. Skriv ned disse målingene og legg til 1/2 tommer til hver dimensjon, for sømfradrag. Langs toppen av verktøyet pose, legg 1 tomme for å imøtekomme drawstring lommen. De foreslåtte dimensjonene for eksempelværktøyposen er ca 18 tommer lange og 6-8 tommer dype.

3.

Merk dimensjonene på stoffet og kutt to identiske brikker for verktøyetposen. Et verktøy pose med de foreslåtte dimensjonene ovenfor ville trenge to stykker stoff, hver måle 19 inches med 6 1/2 inches. Du kan velge å gjøre posene dypere ved å markere stoffets bredde på 8 1/2 tommer, spesielt hvis du bruker lange eller tunge verktøy.

4.

Pek verktøyet Veske med stoffets fremre flater sammen. Legg kanten av stoffet som skal syes under symaskinens nål. Still det opp med sømvederlaget. Senk trykkfoten og sy langs bunnen og begge kortere sider ved hjelp av en kort, rett søm.

5.

Fjern stoffet fra symaskinen. Trim kantene som er sydd sammen for å fjerne ekstra stoff. Klipp hjørner av diagonalt under hjørnesømmen. Dette tar ut ekstra masse i hjørnesømmen av posens lomme. Vær forsiktig så du ikke kutter sømmen, eller du vil ha et hull i hjørnelommen.

6.

Vri posen på høyre side når de tre sidene er sydd og ekstra stoff trimmet. Bruk en blyantglass til å helt peke ut hjørnene på lommebokene i begge ender.

7.

Sy loddrette linjer opp mot toppen for å lage mindre lommer i posen, hvis ønskelig. Stopp å sy disse vertikale lommelinjene ca. to inches fra toppen av posen.

8.

Brett over omtrent 1/2 tommers stoff øverst på posen mot baksiden av posen. Dette er siden som ennå ikke er sydd. Når den er brettet, strykes det foldede stoffet flatt.

9. Pinn brettet. Sy minst 1/4 tommers vekk fra toppen av vesken for å gjøre lommen til trekkbinderen.

10.

Fôr snørebåndet gjennom lommen øverst på posen. Bruk en 36-tommers skostring som snor. Dette kan gjøres enkelt b y fester den ene enden av shoestringen til en sikkerhetsnål når du prøver å mate den gjennom snorlommen. Knytt hver ende av trekkstrengen for å forhindre at den trekkes ut lett.

Verktøyposer eller forklær gjør et hvilket som helst prosjekt raskere og enklere fordi verktøyene er like ved hånden. Lag en 4-lommers veske for å redde deg fra stadig å søke etter verktøyene du trenger. Et verktøyveske er spesielt nyttig når du arbeider på en stige, for å forhindre at du skal klatre opp og ned for forskjellige verktøy. Verktøy-vesken forkle mønsteret har mange variasjoner avhengig av dine ferdigheter, ønsket stil og antall lommer som trengs.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------