Stilling: ovs0

Hvordan lage båt til en Diorama

 

1.

Gjør Internett eller bibliotek forskning om hvilken type båt du vil gjøre. Skriv ut bilder av båten, slik at du kan referere til dem mens du jobber.

2.

Klipp tannplukkere eller bambusspyd for mastene ved hjelp av en kassekutter. Gjør dem litt lengre enn deres endelige høyde, fordi du vil sette dem inn i et leirehull.

3.

Knude polymerlera for skroget (båtens hoveddel ) i hendene til det er bøyelig. Se bildene av båten din mens du former skroget ut av leiren.

4.

Sett inn tømmermastene i skroget, og følg instruksjonene på polymerleirpakken å bake båten i ovnen.

5.

Paint din båt med detaljer, ved hjelp av akrylmaling og en liten pensel. Se tilbake til bildene av båten for å gjøre dine malte detaljer autentiske.

6.

Klipp seiler ut av klut eller fint papir ved hjelp av saks. Klipp dem i samme form som seilene på den virkelige båten i dine referansebilder.

7.

Lim seilene til mastene med cyanoakrylatlim. Klipp tråden eller strengen som skal brukes som riggings for seilene. Fest riggingene med cyanoakrylatlimet.

Tips og advarsler

 • Bruk informasjon om fartøyets fullskala størrelse for å bestemme målingene på miniatyrbildet ditt båt i forhold til dioramas bakgrunn.
 • Tremastene vil ikke brenne i ovnen, fordi polymerleiren er bakt ved svært lav temperatur.
 • Mal eventuelle design på seilene før du installerer dem.
 • Akrylmaling er vannbasert, så skyll og rengjør børsten med vann.
 • Barn trenger voksenhjelp til å bruke en kuttsniper, en ovn og cyoakrylinat lim. / li>
 • Cyanoakrylatlim tørker øyeblikkelig. Hvis limet stikker til fingrene, bruk neglelakkfjerner for å løse det raskt.
 • Bruk både forskning og kreativitet til å lage en realistisk utseende båt for din diorama. Lag en liten scene som ser så reell ut som mulig, og undersøk hvilken type båt du vil ha for din scene. Bruk polymer leire til å lage båten, som hardes permanent i en ovn på 15 minutter eller mindre. Enten en robåt, en yacht, en skonnert eller en gammel bøtte, vil båten forbedre din miniatyrnære innstilling.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------