Stilling: ovs0

Hvordan lage Swarovski Crystal Bead Halskjeder

 

1.

Kutt en lengde beading wire 4 inches lengre enn du vil ha ditt ferdige kjede. Et halsbånd som ligger rett under kragebenet, måler 17 til 19 tommer.

2.

Trekk ledningens ende gjennom en krympestreng og det lille festeparet på den ene siden av låsen . Løft ledningen rundt låsebeslaget ved å bringe det tilbake ned gjennom krympekransen. Trekk løkken stramt og krympe på plass. Trim overflødig trådspyling med krympekransen.

3. Legg til en krympekule på ledningen og krymp den på plass bare kort av 1 tommer fra låsen. Stryk en Swarovski krystall bicone og en annen krympe perle på ledningen. Skyv krystallet og krympe perlen mot den første krympekransen og krympe på plass.

4. Krymp en Swarovski krystallbicone på ledningen hver tomme som i trinn 3. Den endelige krystallet bør falle 1 tommer kort av halskjede lengden.

5.

Legg den endelige krympekransen og den andre siden av låsene til ledningen. Pass trådens ende tilbake gjennom krympekransen og trekk sløyfen stramt. Plasser krympet perle og lås 1 tommers fra den siste krystall og krympe på plass. Trim overflødig ledning nær krympekransen.

Tips og advarsler

  • Legg til krystaller av varierende størrelser eller farger for et mer eklektisk utseende. / li>
  • Beading wire kommer i mange farger. Velg en farge som utfyller Swarovski-krystallene.
  • Perler er en kvelningsfare for små barn.
  • Swarovski krystaller kommer i et bredt utvalg av farger og legger litt glitrende til smykker design. Å lage din egen flytende Swarovski krystall kjede krever bare noen få grunnleggende stringing verktøy og teknikker. Bruk dette raske og enkle kjedet med den lille svarte kjole for en natt ute eller på kontoret med favorittutstyret ditt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------