Stilling: ovs0

Hvordan lage Quilted Håndlaget Egg Ornaments

 

1.

Bestem størrelsen på eggornet ditt, og skjær deretter stoffet i eggformen, legg til 1/4 'langs hele kanten for sømfradrag. Bruk dette stykket som et mønster, Klipp ut de tre lagene sammen i følgende rekkefølge: Legg det fremre stoffet på baksiden av bakstykket med høyre sider.

2.

sammen, legg batten på toppen. Sy rundt egget, forlatt sømmen, og legg også toppen av egget åpen. Åpningen på toppen skal være stor nok, slik at du kan skru egget rett ut. /p>

3.

Skift en løkke med båndet og sett endene inn i åpningen på toppen av egget. Vri de rå stoffkanterne inn og sy toppåpningen lukket med en nål 4. Trekk på egget ved å bruke symaskinen eller nålen og tråden. Bruk en hvit blyant, tegne designet på egget og følg det med jevne, små masker. Fest tråden på baksiden av egg.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil at ditt quiltede egg har flere stoffer, sy dem sammen i strimler, blokker eller likevel du foretrekker. Deretter stryke dem med åpne sømmer og skjær eggformen ut av det ferdige arbeidet.
  • Påsketrær er vanlige i Europa og blir stadig mer populært i USA. Det er mange måter å dekorere et påske på, hvorav den ene inneholder quiltede påskeegg ornamenter.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------