Stilling: ovs0

Hvordan lage Bell servietteringer

 

1.

Mål og klipp en 2- til 8-tommers stripe av filt.

2.

Sy jingle-klokken på feltstrimmelen 1 tommers inn fra en av endene med nål og tråd. Skyv nålen gjennom filmen, forlater en 3-tommers lang hale av tråd, gjennom metallsløyfen på baksiden av jingle-klokken og tilbake gjennom filten. Gjør dette minst tre ganger. Tie de to ender av tråden sammen og trim overflødig tråden.

3.

Fest et hull som bare er stort nok til at jingle-klokken skal passe gjennom 1 tommers inn fra andre end av feltstrimmelen.

Bruk nålen og tråden til å piske søm rundt innsiden av hullet du snippet (ligner måten innsiden av knapphullet er sydd).

5.

Klipp en 6-tommers stripe av bånd. Fest båndet i en bue ved å lage to løkker med båndet og bind deretter løkkene i en knute. Sy bøyden rett under knapphullet med nål og tråd gjennom senterets knute. Trim bøyens haler hvis de er for lange.

Vri stripen av filt rundt din brettede serviett og slipp jingle-klokken gjennom knapphullet du opprettet for å sikre det rundt servietten.

Servietringene tjener ikke bare til å holde servietter brettet eller rullet, men de legger også til et festlig bordsinnredning. Gjør dine egne klokke serviettringer for å plassere servietter på et julegabell eller et annet spisebord hvor en klokke serviettring ville Hjemmelaget bell serviett ringer er et enkelt sy håndverk prosjekt perfekt for begynnelsen crafters og de uten sying erfaring.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------