Stilling: ovs0

Hvordan hekle et skjerf med sirkler

 

1.

Hekle fem kjedesting, etterlater en 5-tommers hale.

2.

Legg sømmen i den første kjedesømmen, sett inn krok under begge benene på stingens v-formede topp, la et garn over og trekke gjennom begge løkkene på heklehaken. Du bør nå ha en ring med kjettingsting.

3.

Kjed 3 og dobbel hekle inn i ringen 12 ganger. For å doble hekle, strikk garnet over, sett kroken inn i ringen, tråd over og trekk tilbake gjennom ringen. Deretter strikkes over og strikkes gjennom to løkker, garn over og trekk gjennom de resterende to løkkene. Legg sømmen i toppen av den første doble hekle for å bli med i runden.

4.

Kjør tre masker i begynnelsen av andre runde og alle de neste rundene og strikk to dobbelte hekler i hver av de 12 doble heklesøm i forrige runde. Sy sømmen inn i den første doble hekle i runden for å bli med - avslutte hver runde med en glidesting. Du bør nå ha 24 masker.

5.

Økning i tredje omgang, jobber to doble heklinger i hver jevntalletøm og en dobbel hekle inn i hver merkelig nummer. I hver etterfølgende runde øker rommet ditt lenger og lenger fra hverandre. For eksempel, i rundt fire arbeid, to dobbelte heklinger i hver tredje søm og i omg 5 virker to doble heklinger i hver fjerde søm. Fortsett å arbeide rundene til sirkelen måler ønsket diameter. Etter at du har sluttet sting for å bli med i den siste runden, bryter du garnet, forlater en 5-tommers hale og trekker halen gjennom begge løkkene for å fullføre sirkelen.

6.

Arbeid en annen heklekirkel på samme måte som den første, men ta en pause når du kommer til de to siste doble heklesømmer i siste runde. Plasser sirkelen i gang på toppen av den ferdige sirkelen med forsiden på innsiden. Sett kroken på en av de dobbelte heklesøm i den ferdige sirkelens ytterste runde, tråd over og trekk gjennom begge løkkene på kroken. Dette kobler din første sirkel til den andre sirkelen.

Arbeid en dobbel heklesøm som vanlig i den andre heklesirkelen, sett deretter kroken inn i sømmen til høyre for den første glidesting på den ferdige sirkelen, arbeid en glidesting for å koble de to kretsene sammen på andre plass og gjøre din endelige dobbelt heklesøm. Fullfør den andre heklesirkelen som vanlig. Bryt garnet og trekk det gjennom gjenværende sløyfe for å sikre arbeidet.

7. Fortsett å hekle kretser og koble dem til den forrige sirkelen på samme måte. Vev i løse ender av garn med en garnnål når skjerfet er ønsket lengde.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil legge til grafisk interesse for skjerfet, hekles sirkler fra forskjellige farger eller garn. Hvis du vil lage stripete sirkler, kan du endre e garnfarger hver to rader.
  • Velg bomulls-, bambus- eller silkegarn for skjerf du kan bruke gjennom vår og høst. Velg ull eller alpaca garn hvis du vil ha et litt varmere skjerf.
  • Heklet skjerf kan virke som et utelukkende kaldt vær-element, men avhengig av design og garn, kan du bære hekle skjerf gjennom overgangsårs-og høstsesongene. Du kan lage et enkelt, slank skjerf, men hvis du vil ha et mer uvanlig stykke, skal du lage et skjerf fra heklekretser. De tar like lite tid å lage som et langt rektangulært skjerf, men kjeden av tilkoblede sirkler legger til geometrisk interesse.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------