Stilling: ovs0

Hvordan bygge en modell av Panama Canal for Kids

 

1.

Tegn et veldig stort bilde av Panamakanalen på det blå plakatbrettet med markøren. Bildet bør forlenge plakatplatenes lengde og skal være ca. 3 cm bred. For å tegne Panamakanalen, snu plakaten slik at de korte sidene er til venstre og høyre. Tegn en lang form som går rett ned ca 1 fot, da går diagonal rett som en 'L til bunnen av plakaten. Bruk bildet som er gitt på Reyadel-nettstedet (se Resources) som en veiledning. Klipp denne formen ut av plakaten.

2.

Lim den store formen på Panamakanalen til det grønne skumkorkbordet. Klipp ut seks strimler fra det grå konstruksjonspapiret, hver 3 tommer med 1/2 tommer. Lim Disse stripene til den blå plakatutskæringen av Panamakanalen. Disse stripene representerer låsene på kanalen, lim dem over kanalen i de aktuelle områdene.

3.

Lim leketøyet skip til Panamakanalen i forskjellige områder. Plasser flere runde klumper av grønn modelleringsleir på det grønne skumkorkbordet for å representere klumper av trær.

Tips og advarsler

< li> Du kan bruke det gjenværende blå plakatbordet til å kutte ut andre landfunksjoner som er viktige for Panamakanalen, som Gatun Lake og Miraflores Locks, og lim disse plakatbitene til det grønne skumkorkbrettet. I mange tiår har Panama-kanalen vært den viktigste hovedveien for store lasteskip som reiser gjennom Sentral-Amerika. Det gir skip et relativt enkelt tilkoblingspunkt for å reise fra Sør-Atlanterhavet til Sør-Stillehavet og omvendt. Dette gjøres ved bruk av en rekke menneskeskapte låser som justerer vannstanden og tillater at skip passerer gjennom. Hvis du vil at barnet ditt skal lære om Panamakanalen, kan du prøve å bygge denne enkle modellen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------