Stilling: ovs0

Hvordan bygge en bedre Mousetrap bil

 

Instruksjoner

1.

Fjern innsiden og nibene fra pennene, og etterlater bare den ytre sylinderen. Pennene skal være grunnleggende flate penner siden de 'skal fungere som bilens aksler. Bruk en av øyekrokene til å skru to hull over hverandre midt på en penn.

2.

Klipp toppen og bunnen av to ballonger. Materialet igjen skal være en gummiring som du kan pakke rundt kanten av en CD. Gjenta dette en gang til for å fullføre trekkraften på bilens bakhjul.

3.

Skru to øyekroker foran og to i baksiden av musefeltet. øyekrokene skal være jevnt fordelt slik at hver er omtrent en fjerdedel av avstanden fra kanten. Pass på at åpningene er vertikale slik at akslene blir frie når bilen er i bevegelse.

4.

Skyv pennen uten de borede hullene gjennom de fremre øyekrokene, frontenden er den siden der stangen hviler naturlig. Bruk tynne strimler av duct tape til å bygge opp de ytre endene av pennen. Lag strimlene av duct tape til de er tykk nok til å fylle sentrum av CDene helt.

5.

Fest de ballongfrie CD-ene til forakslen. Slå langsomt hver med urviseren mens du trykker den inn til den er nær kanten av musefeltet. Før du gjentar prosessen på bakhjulene, bruk en nål for å trekke strengen gjennom begge hullene på bakakslen og knute den på plass .

6.

Fest den andre enden av strengen til stangen på musefeltet. For å drive din musefellebil, trekk tilbake stangen mens du ruller bilen bakover. Fortsett å rulle

Tips og advarsler

  • Lag en raskere bil ved å redusere massene på CDene ved å kutte trekantede snitt ut av senteret.
  • Lag en musebil som reiser lengre avstander ved å binde strengen rundt bakakslen uten å sette den inn gjennom senteret. Dette gjør at bakakslen kan snurre fritt når spenningen frigjøres fra strengen.
  • Mengden engineering du legger inn i musefeltbilen din, bestemmer kvaliteten. Å øke hjulets størrelse og skape trekkraft i bakhjulene er to enkle måter å hjelpe en musebilse bil å utføre bedre. De fleste materialene finnes i ditt hjem, men du må kanskje besøke en maskinvarebutikk for et par stykker.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------