Stilling: ovs0

Hvordan bygge en Igloo for et skoleprosjekt

 

1.

Kutt kubene dine. Kubene dine kan være små eller store, avhengig av omfanget av prosjektet. På den laveste innstillingen, kutt forsiktig med den elektriske kniven gjennom styrofoam for å danne kube-lignende former. Hver kube skal være identisk i størrelse med hensyn til lengde og bredde.

2.

Sett kubene på plass. Tegn en sirkel på en pappplattform. Kartongen din bør være i forhold til prosjektets størrelse. Når du har tegnet en sirkel, sett kubene på plass langs kanten av sirkelen, sørg for å dekke opp linjen og la et stort gap for åpningen av iglooen.

3.

Sett din mørtel. Ta limpistolen og bruk liberale mengder lim til toppen hver enkelt terning. Limet blir varmt; Derfor må du ikke bruke for mye lim, da dette vil smelte styrofoam.

4.

Fortsett å stable kuber. Iglooen skal være ca 10 tonn høy og bør reduseres i diameter etter hvert lag. Ikke plasser terninger direkte ovenpå hver; I stedet må du sørge for at den nye kuben overlapper to kuber på forrige lag.

5.

Lukk toppen av iglooen. Ta et lite stykke papp og kutt det inn i en sirkel som er litt mindre enn det gjenværende eksponerte lag av terninger. Papirkretsen bør være mindre slik at pappkanten ikke blir utsatt, men den skal fortsatt kunne passe seg godt på toppen av iglooen for å skape en basis for remineringslaget. Monter kuber for å dekke laget av papp og sett dem på plass med limet. Du kan være kreativ i dette trinnet ved å sette sammen det siste laget av kuber i din egen stil.

6.

Lag en inngang. Først konstruer du buen på bakken for å sikre at inngangens størrelse samsvarer med størrelsen på iglooen. Ved hjelp av limpistolen, begynner å feste hver kuber permanent mot iglooen.

Tips og advarsler

 • Avhengig av størrelsen på iglooen din, kan du velge
 • Hvis du ikke har tilgang til styrofoam, kan du også bruke skum på samme måte som å konstruere iglooen.
 • Limen og limpistolen blir varm når den er slått på; Vær derfor forsiktig når du limer kubene.
 • Vær forsiktig når du bruker den elektriske kniven, hold kniven unna kroppen.
 • Barn bør overvåkes av en voksen før du forsøker å bruke elementer for dette prosjektet.
 • Skoleprosjekter kan være ganske sjokkerende, spesielt hvis du ikke har et bestemt prosjekt tildelt. Dessuten er det ikke bare flere prosjekter å velge mellom, men materialkostnaden for prosjektet i sammenheng med hvor mye tid og vanskeligheter prosjektet kan være overveldende og kostbart. En igloo er et billig skoleprosjekt for nesten alle alder eller ferdighetsnivå. Ikke bare er et igloo et fantastisk prosjekt, men det kan også fungere som en aktivitet som både foreldre og barn kan delta i.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------