Stilling: ovs0

Hvordan bygge country håndverk fra gamle vinduer

 

1.

Bestem om du finner den nåværende finishen på vinduene ønskelig. Hvis ikke, sander rammen av vinduet. Fjern alle spor av sagflis forårsaket av sliping og påfør malerenes bånd til vindusruten. Påfør et lag maling i fargene du ønsker, til rammen. La det tørke. Det kan være nødvendig med flere lakkbelegg for å oppnå ønsket dekning .

2.

Fjern malerens tape og rengjør vinduesruter grundig med vindusrenser. Bruk de samle bildene, og legg klare klistremerker på de fremre hjørner av bildene. Legg bildene til glassvinduene. Ruten gjør gode rammer for å vise bilder.

3.

Ved hjelp av bildehengende sett, fest skruene til de øverste hjørner på baksiden av vindusrammen. Strek endene av ledningen rundt skruene og vri til kabelen trekkes tett mellom de to skruene. Heng din nye bilderamme på veggen for verden å se.

Tips og advarsler

  • En samling av feriebilder kan vises med en krans kunstig plassert på vinduet for en festlig julegave. Tørkede blomster kan også brukes i stedet for bilder for å gi et organisk og friskt utseende til vinduet.
  • Sørg for at veggen du velger å henge på, har en attraktiv veggdekning. Hvis bildene ikke bruker hele vinduet, blir bakgrunnen «matt» for bildet.
  • Ved å bruke resirkulert bygg- og renoveringsmateriale er ikke bare 'grønn' tilnærming til hjemmedekorasjon, men det er også veldig stilig. Håndverk laget av gamle vinduer er den mest kostnadseffektive og holder en rekke alternativer. Enten du tilpasser det gamle vinduet til en spesiell begivenhet eller viser den stolt for helårs dekorasjon, blir vinduet ditt et slående samtalestykke.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------