Stilling: ovs0

Håndverk ved hjelp av et blyantveske

  Vi tror ofte at en blyant sak bare er en enkel boks som brukes til å holde klistremerker, blyanter og andre skoleartikler. Imidlertid er det mange smarte kreasjoner som utvikler seg ut av en blyantboks. Forvandle disse boksene til en innredet oppbevaringsboks eller leketøy med grunnleggende materialer som lim og konstruksjonspapir.

Lastebiler

Vri en kjedelig plastpenneboks inn i en rød lastebil med byggepapir, lim og plasthjul. Du vil også trenge svarte markører og maling. Hvis du ikke kan finne plasthjul, ta dem av en gammel leketøybil eller bruk gamle pickle jardeksler. Hvis du bestemmer deg for å bruke lokk, må du male dem svart slik at de ligner på hjul.

For å lage dette håndverket, sett inn det røde byggepapiret rundt boksen og pass på å klippe papiret rett over leppen på toppen og bunnen, slik at blyantboksen fortsatt kan åpne og lukke. Hvis du foretrekker det, må du male boksen rød i stedet for å bruke byggepapir. Hjulene limes på bunnen av boksen, slik at toppen kan fortsatt åpne. Vinduer og andre funksjoner på trucken er trukket på med markører eller malt på, avhengig av om du brukte papir eller maling for å farge boksen. Hvis du har malt boksen rødt, bruk svart maling til å tegne vinduer når den røde maling har tørket helt. Hvis rød ikke er fargen din, bruk andre farger eller flere nyanser for å lage bilens blyantboks.

Fotoboks

Dekorer blyantboksen din med bilder av familie og venner. Dette er en ideell måte å tilpasse boksen din på. Bruk byggepapir til å kutte ut bokstaver av ditt navn eller barnets navn, avhengig av hvem boksen er for. Lim bokstavene på toppen av boksen, lim deretter lommebokstørrelser på toppen og sidene.

Glitter Puff Paint Box

Du kan også dekorere blyantboksen din med glitterpuffmaling, som du finner på en håndverksbutikk. Malingen dukker opp for å skape et hevet utseende. Tegn blomster, trær og andre motiver på boksen. barn kan til og med skrive sitt navn på toppen av boksen og dekorere sidene med fotballkule, lastebiler eller dyr. Dette er en enkel måte å kle på en blyantboks på. Ta deg tid til å unngå å smusse maling. Dekorer toppen og tillat Malingen tørker før du starter på sidene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------