Stilling: ovs0

Håndverk Ideer for Papirposer

  En av skjønnhetene med å lage er at du er i stand til å resirkulere så mange elementer. Du kan ta det som synes å være søppel og gjøre det til noe vakkert eller nyttig. Papirposer er en av de tingene. Du kan kjøpe en pakke med disse brune eller hvite papirlunsekene på håndverksbutikken, bruk de brune papirkurvposene til større håndverkprosjekter, eller bare resirkuler posene du allerede har.

Posepupper

Bruk noen av de mindre papirposene til dette prosjektet. Dette er en flott håndverksidee å gjøre med dine eldgamle barn på en regnfull dag. Få ut mange markører, fargestifter eller fargeblyanter. Tillat barna å dekorere sine dukker som de vil. bare vær sikker på at de forstår at marionettens munn er hvor den nederste delen av posen bretter opp. Få veldig smidig og lim på stoffet for klær og pels for hår. Du kan til og med få noen av de wiggly øynene å lim på ansiktet. La barna dine vise kreativitet ved å ha dem satt på et dukketeater for gjester senere.

Faux Bark Painting

Folk i Mexico feirer Cinco de Mayo ved å lage barkmalerier. De lager papir ved å koke barken av trær. Du kan gjøre det samme håndverket, men gjør det litt lettere ved å bruke en stor brun papirpose i stedet for barkpapir. Klipp posen fra hverandre. Du vil bare bruke forsiden og baksiden av posen. Få papiret vått, smuldre Papir opp i en ball, og trykk hardt. Rull ut ballen, glatt ut papiret, og la det tørke helt på et håndkle. Du kan stryke papiret på en svært lav varmeinnstilling av strykejernet ditt hvis du vil at det skal være litt glattere. Når papiret er tørt, maler du noe på det du liker. Ramme bildene om ønskelig.

Drage

Bruk de store, brune papirposene til dette båtprosjektet. Punch ett hull i midten av hver side på de øvre kantene av papirposen. Dekke hvert hull med papirforsterkningstiketter (funnet på kontorsforretningen) på begge sider for å holde t Han heller fra å rive videre. Klipp to 30-tommers lengder av fiskelinjen. Trekk fiskelinjen gjennom to hull i posen, og bind en sikker knute. Du kan bruke en lighter for å smelte fiskelinjen litt og skape en sterkere knute. Du vil ha to looper hangin fra posen. Klipp en annen 30-tommers lengde av fiskelinjen, løp dette gjennom de to andre løkkene, og bind en knute i enden slik at en enkelt streng av linjen henger ned. Hold på denne strengen når du flyr draget. Mal eventuelle dekorasjoner eller bilder på kite du ønsker. Lim striper av stoff til bunnen av posen som streamers for din drage.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------