Stilling: ovs0

Håndlaget julegave ideer for tenåringer

  Lag en håndlaget gave til tenåringen i livet ditt denne julen. Noe håndlaget kan la tenåringer vite hvor mye du bryr deg om dem om gangen i livet når de føler seg mest usikre og usikre. Selv om tenåringer vil vite at du bryr deg når de mottar din gave, vunnet de ikke gaven, med mindre du skreddersyr den spesielt for deres interesser. Hold deg så kult, husk å spørre om tenårings interesser og begynne å lage.

Heklet kjendis

Bruk heklefagene dine til å lage en kjendisdukke for tenåringen i livet ditt. Ikke antar at du vet hvem hennes favorittkjendis er, i stedet, finn en måte å surreptitiously spør henne. Deretter finner du et bilde av kjendisen, og gjør en dukke med noen av de funksjonene og klærne som passer best til kjendisen ' s karikatur. For en ekstra juletrykk, legg til en julehue til dukken. Enhver tenåring vil sette pris på den ironiske inkongruensen av hennes favorittpopikon som har en tradisjonell Santa hat.

Plakatramme

Tenåringer elsker å henge plakater på veggene sine. Imidlertid går disse plakatene ofte uberørt fordi tenåringer ikke har de økonomiske ressursene til å ramme plakatene sine, heller ikke tanken nødvendigvis krysser sine tanker. Men tenåringen har en ramme for plakaten, det blir noe han kan skatte langt utover hans tenårings hette som et symbol på sin ungdom. Lag en håndlaget ramme av tre og et glasspanel for en av dine tenårings favoritt plakater. Du kan male rammen for å matche plakaten, eller du kan skære mønstre inn i treet. Hvis du velger å gi rammen et julemomat, kan du prøve å bruke nyanser av grønt og sølv eller en annen dekorativ preg som passer for ikke-ferie tider av året, eller bare legg til rødt fløyelsbånd som ungdommen kan fjerne når ferien er over.

Vintertilbehør

Å gjøre vintertilbehør for hånd, enten med nål og tråd eller med garn, er en flott gave som tenåringer med all slags smak vil sette pris på, og de passer for høytiden . Det finnes tusenvis av gratis lue, skjerf og mønster på internett, så velg noe du tror at tenåringen din egentlig skal ha på. I stedet for å velge å lage et skjerf i skolens farger for en punk rocker, gjør du det til et rødt og svart skjerf. Gi en fantasy-elskende tenåring en lue med en spiss, annenverdig krone og en cheerleader vanter som matcher hennes cheerleading uniform.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------