Stilling: ovs0

Gratis hender på håndverk Prosjekter for barn

  En ting som kan bidra til å holde barna i alle aldre underholdt, er praktisk håndverk. Hands-on håndverk er gøy og hjelper barna å vise hvordan ting passer sammen. De kan også gi barna et løft i selvtillit og selvtillit som de gjør disse håndverket med egne hender. Disse enkle og gratis håndverkene kan integreres i et klasserom fra barnehage til sjette klasse, eller de kan gjøres hjemme.

Papirplattemask

Dette enkle håndverket vil være enkelt for omtrent ethvert barn å lage. Del ut flere papirplater til elevene dine. Disse ekstraplatene skal gjøre opp for eventuelle feil de gjør i deres design. Gi hvert barn saks, en stiftemaskin, lim, fargestifter, markører, maling og en streng. Oppfordre dem til å velge en kreativ og morsom maskeide som passer for tiden. For eksempel kan en papirmaske laget om våren være en påskkanin. De skal da bruke sine fargestifter, markører og maling for å farge et ansikt på masken. Saksene brukes til å kutte øye, nese og munnhull. De er også vant til å slå små hull på hver side av masken for strengen. Strengen holder masken i ansiktet og bør justeres til den passer. De kan også bruke saksen til å lage ekstra detaljer ut av papirplaten, som for eksempel ører.

Bokmerker

Bokmerker er et enkelt og lett å lage håndverk som gir barna et nyttig, attraktivt verktøy etter de er ferdige. Få et hullpuncher, fargestifter, markører, blyanter, gamle feriekort og noen garnskrap. Klipp et rektangel ut av det gamle lykønskningskortet. Det skal være omtrent to inches i fem inches, men størrelsen avhenger av barnets skjønn. Bruk hullet til å lage et hull øverst i bokmerket. Hvis du ikke har hullpuncher, bruk et saks , men vær veldig forsiktig. Bruk blyanter, fargestifter og markører til å dekorere den andre siden av bokmerket. Du kan skrive inspirerende meldinger på den andre siden eller bare tegne et bilde. Når du er ferdig med å dekorere, bruk garnskrapene dine for å lage en dusk som skal trekkes gjennom hullet og binde seg på plass.

Klem ball

Denne enkle ballen, anbefalt av AmazingMoms.com, vil gi en utmerket og Lett å lage båter til et barn over fem år. Det kan også fungere som en stressavlastende ball. Noen sterke latexballonger, maisstivelse og en trakt er alt du trenger. La barna plassere trakten i enden av ballongen. Hvis de trenger hjelp med å holde ballongen, hold den for dem eller få dem til å jobbe med den. De skal deretter helles maisstivelsen inn i trakten og inn i ballongen. Fyll den inntil ballongen er stram uten overskytende strekk. Tie enden av ballongen, og du er ferdig. Pass på at enden er bundet så trygt som mulig for å unngå utbrudd og utslipp. Pass på at du også unngår skarpe gjenstander.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------