Stilling: ovs0

Glass Vinduer Maleri Ideer

  Glass vindu maleri er nyttig for mer enn bare forretningsreklame. Kunsten er også nyttig for villaeiere som ønsker dekorative eller personvern orienterte vinduer. Vinduemaleri er langt billigere enn glassmalerier eller vindusfilmer. Alle som har en stencil- og kvalitetsglassmaling kan skape profesjonelle resultater. Freehand eller stenciled, det er maleri teknikker og design som passer for ethvert behov.

Fargerik Trim

En tynn og fargerik malt trim rundt kantene på et lite glassvindu gir en kunstnerisk aksent til et kjedelig vindu uten å overvelde det. Black outliner glassmaling danner omrisset av 2-tommers firkanter rundt kantene av vinduet. Outliner-maling er tykkere enn vanlig glassmaling og skaper en hevet boarder rundt en malt design. Assorterte semi-ugjennomsiktig glassmaling fyller rutene for å gi en moderne stil.

Grunnleggende akryl håndverk maling fungerer godt for et midlertidig vindu trim med en fargerik ferie stil. Håndmalte grønne blader og røde bær danner en misteltekrans rundt kantene av vinduet, et klassisk utseende. Hvite, sølv og lyseblå snøflak malt rundt kantene av vinduet gir et sofistikert utseende. Innpakket gavekasser malt rundt kantene av vinduet gir et muntert utseende.

Personvernmønster

Legg til en intim og kunstnerisk aksent i et hvilket som helst rom ved å male et glassvindu med et personvernmønster. Personvernmønstre er design som skjuler mest eller alt av visningen gjennom vinduet. Dekorative mønstre kan dekke hele, øvre, nedre, indre eller ytre områder av et hvilket som helst vindu.

Black outliner maling skisserer en tang trim langs den nedre halvdelen av et stort vindu. Outlineren danner også tilfeldige fiskformer langs det nedre vinduet for et undervanns tema. Grønn maling fyller tang, blå maling fyller tomt området og ulike malinger fyller fisken. Tilleggsdekorasjoner for akvatisk personvernmønster kan inkludere malte sjøstjerner i hvert hjørne av design og skjell rundt bunnen av designet.

Sesongdekorasjoner

Enhver håndverksmaling vil fungere for et midlertidig sesongmaleri på et glassvindu. Glittery gull, kobber og bronse akryl maling former forlater spredt tilfeldig over et stort vindu for en elegant fall dekorasjon. Musserende sølv og hvit glassmaling danner delikate snøflak rundt kantene på et glassvindu for en isete dekorasjon.

Svart barnas håndmaling danner omrisset av gress og blomstrende blomster langs bunnen av et vindu for en vårdekorasjon. Assorterte akvarellmaling fyller gresset, bladene, stilkene og blomstene for å gi et sprut av farge. Puffy svart stoffmaling skisserer bølger langs bunnen av vinduet og en sol i midten av vinduet. Puffy blå stoffmaling fyller bølgene og gul, oransje og rød maling fyller solen til en sommerdekorasjon.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------