Stilling: ovs0

Frog Paper Plate Art Activity

 

Håndverk

Når du gjør noe kunstprosjekt, fokuserer på glede og ferdighetsbygging håndverket gir i stedet for sluttproduktet. Håndverket bør være hyggelig for et barn eller en voksen med begrensninger som liker håndverk. Ved å lage disse håndverkene holdes de fleste deltakere oppmerksom. La barnet eller den andre deltakeren gjøre så mye av håndverket som mulig. De med alvorlige funksjonshemninger kan bare være i stand til å gjøre et eller to av hvert prosjekt, som er greit.

Papirplater Arts and Crafts Activity

Papirplater kunst og håndverk appellerer til barn og andre som leter etter ideer til noe å gjøre det er enkelt, raskt og rimelig. . Med liten innsats vil gruppemedlemmer eller enkeltpersoner finne den foreslåtte froskpapirplaten håndverk er en fryd å skape, appellere til et bredt spekter av deltakere og kan brukes i forbindelse med andre aktiviteter og læringsopplevelser.

Frosker

Hvilken leksjon du skal lære med frosk kunstaktivitet, avhenger av deltakerens alder og ferdighetsnivå. For eksempel kan unge barn lære om bokstaven 'F', enkle fakta om en frosk, og hvordan man følger anvisninger for å bare nevne noen få.

Eldre deltakere, som dem med demens i sykehjem, kan diskutere ting som begynner med bokstaven 'F.' De kan også dele enkle fakta om en frosk. I tillegg kan du diskutere andre ting du finner i vannet. Som med alle aktiviteter for dem med demens, presentere informasjonen på en måte som er suksessorientert og fiaskofri. Alle vil nyte å lytte til Aesops fabel, 'The Boys and the Frogs.' Du kan da diskutere leksjonen fra denne fabelen.

Froskepung

For denne froskekunstaktiviteten trenger du en grønn papirplate og en halv av en annen plate av samme størrelse, grønt og rødt byggepapir eller hvitt papir og grønne og røde markører pluss en svart markør. Du trenger også saks og lim.

Denne froskekunstaktiviteten er en pose laget med en papirplate og en halv. Du kan bruke den til å holde liten, innpakket godteri, notater eller små gjenstander. Ideelt sett bør platene være grønne. Hvis de ikke er deg, eller deltakerne kan male dem grønn eller lim grønn byggepapir på dem.

Stift halvparten Plate på hele platen for å danne en pose. Det er sannsynligvis en god ide for deg å gjøre dette trinnet fordi deltakerne kan skade seg ved hjelp av en stiftemaskin.
Hver deltaker tegner to, 1 til 2-tommers øyne på et stykke hvitt papir. Deltakerne kan gjøre øynene på en måte som de vil bruke den svarte markøren hvis de ønsker det. Du eller de kutter ut øynene og limer dem på toppen av platen med halv øyet som går over felgen av fatet. Øynene skal være ganske tett sammen. For å lage en tunge, kutte ut en fem tommers stykke rødt byggepapir eller tegne en tunge på hvitt papir og farg det rødt. Farge begge sider. Lim inn tungen 2 tommer fra enden på innsiden av halvparten av tallerkenposepartiet av prosjektet. Rull den unpasted delen av tungen i en blyant for å krølles.

Nå kutte ut to, 5-til-1-tommers bein ut av grønt eller hvitt papir. Gjør bunnen 1/2 tommer dobbelt så bred som resten. Gjør denne porsjonen som tær. Hvis du brukte hvitt papir, farger du dem grønt. Legg nå den tynne enden på innsiden av posen rett ved hver kant.

Gjør nå to, 3-for-1-tommers bein. Gjør dem på samme måte som det andre settet på bena. Lim dem på baksiden av hele platen slik at de er i mellom de to andre beina.

Frogmuren henger

Denne froskekunstaktiviteten vil gjøre en fin vegg hengende, eller du kan feste streng eller garn til toppen av det kan det henges opp fra taket.

Du trenger en grønnpapirplate i middagsstørrelse, rødt byggepapir, hvitt og grønt papir, grønne og svarte magiske markører, saks og lim.

For å starte, brett en papirplate i halvparten. Farge innsiden svart hvis du vil.
Klipp en rød tunge ut av rødt byggepapir. Det skal være ca 3 inches lang.
Tegn 2-tommers fot i hvilken som helst stil du ønsker og 2-tommers bein på grønnpapiret og klipp dem ut.

Tegn to 2-tommers armer som er smalere enn beina. Tegn også to 2-tommers hender. Klipp dem ut. Lim føttene og hendene henholdsvis på beina og armene.

Tegn to 1-tommers øyne på en hvilken som helst måte du ønsker på hvitt papir og klipp dem ut.

Lim benbenstykkene til toppen av den brettede papirplaten. Lim tungen til innsiden av platen nær bunnen i den ene enden. Lim øynene på toppen nær krøllet hvor platen er foldet i halvparten. Lim armkombinasjonene til bunnen av platen. Å gjøre en froskpapirplattformaktivitet vil gjøre det mulig å lære om frosker morsomt og gi deltakerne en sjanse til å uttrykke sin kreativitet. Aktiviteten kan endres for å dekke behovene og begrensningene til de som lager disse kunstprosjektene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------