Stilling: ovs0

Fairy Costume Makeup Ideas

  Mystiske figurer, som for eksempel feer, inspirerer ofte fantasjekonsepter til å oversette til kunstneriske sminkeideer. Disse feene, som forskjellige metafysiske eller overnaturlige ånder skildrer, er magiske utseende skapninger. Fairies, for eksempel hagen, skogen eller isen, har forskjellige sminkefunksjoner for å forbedre den mystiske karakteren du lager. Velg komplementære farger når du designer ansiktet for å koordinere sminke med eventyredoen.

Ice Fairy

Disse mystiske tegnene, som vises i kaldt klima, har god hud. Bruk et sminkefunn for å skape den hvite snøeffekten. Makeupprodusenter som NARS og MAC gjør iriserende eller glitrende sminke i nyanser av blått, hvitt eller lilla. Bruk disse farge tonene når du lager isen fe utseende. Legg til teatralsk sminke, slik som glitrende sølvpalliner, ved å lage et bestemt mønster langs øyenbrynene eller utvide et sequin eyelash mønster på kinnbenet. Ta et mønster fra kostymen, og gjenskap det med sminke. Innlemme en ugjennomsiktig leppestift som for eksempel en blek hvit.

Woodland Fairy

Denne magiske skapningen beskytter sine gjemmesteder og plager mennene som går inn i sine hellige boliger. Skogenes eventyr har naturlige eller varme grunntoner. For en tonalgrønn kostyme, bland en mørk og lysegrønn skygge øye kremer. Sveip blandingen fra øyelokk til ytre hjørner og inn i ansiktets sider for et stort, bladlignende utseende. Du kan også tegne et blad og vintrerulle mønster langs ansiktet ditt med mørkegrønne eller brune øye blyanter og legge til en midlertidig krystall tatovering. Bruk de samme blyantene til å skape en dramatisk øyelinje, og lag bladets stamme fra dine indre øyehjørner. Fullfør med grønt leppestift.

Hagefant

Denne fancy feen skal bære myk glitrende blomstert inspirert Makeup-artister oppretter vanligvis en komplementær fargepalett ved å bruke skogsblomster, enger og bekker som deres inspirasjon. Blending av disse øyefargene fra øyet ditt og feier det inn i pannen og side kinnbenet, kan skape den øyeblikkelige hagelyset. Bruk fantasy- inspirerte lange øyenvipper, og skape den samme følelsen med øyenbrynpennene ved å blande øyenbrynens farge inn i pannen. Avbild et design fra kostymen, og trekk det inn i øyet design. Fullfør ditt utseende med en komplementær leppefarge.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------